Åben i dag: 10.00 - 17.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Værd at besøge

Skagen museum er bestemt et besøgværd. Den permanente udstilling giver et godt indblik i... læs mere

Anmeldt d. 27. juli 2024
Rikke F
Auning, Danmark
fra mobile enheder
Særudstilling af Marie Krøyer

Har besøgt Skagen Museum tidligere og oplevet de mange smukke og spænende malerier af de kendte... læs mere

Anmeldt d. 24. juni 2023
Danes55
Holstebro, Danmark
Læs alle 737 anmeldelser

Anmeldt d. 16. juli 2019

Flot sted, med flotte billeder og gode historier om billederne og kunsterne. Der går hurtigt en time eller to.

Tak, HGUDenmark
Anmeldt d. 11. juli 2019 fra mobile enheder

Ige en stor oplevelse at gense alle de smukke billeder på
Museet. Helt specielt var det at se de 4 fire store grupper billeder fra Børsen tilbage i Skagen
Rig flot præsenteret og med gode tekster så man kunne genkende personerne.

Stort

2  Tak, Svenne2014
Anmeldt d. 7. juli 2019 fra mobile enheder

Vi havde bestemt os for noget kulturelt indhold ud over musikken og det blev museet - bl.a. pga. særudstillingen.
Det blev end dejlig oplevelse med gode forklaringer rundt omkring billederne - selv om man ikke selv er kunst ‘nørd’ !! 😜

Tak, BenteH701
Anmeldt d. 4. juli 2019 fra mobile enheder

Bjergtagende kunst af Krøyer m.fl.
Også yderst smuk opsætning af særudstillingen - virkelig et besøg værd 🙏🏼

1  Tak, ccchrist
Anmeldt d. 2. juli 2019

Skagens Museum er virkelig et besøg værd, også selvom du ikke er interesseret i kunst og kultur. Vil du gerne vide noget om Skagens historie så får du noget her.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, sbmjgm