Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udmærket is - men tør gulerodskage”
Anmeldelse af Iscafeen

Iscafeen
nr. 2 af 2 Dessert i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

Vi kom forbi i for at få en isvaffel, en kop kaffe og et stykke kage. Det gik desværre lidt sent op for os, at man udover standard-isen også havde italiensk Bravissimo i rundt om hjørnet - i den anden ende af disken. Det var der desværre ingen, der oplyste os om - så det opdagede vi først, da den sidste af os skulle til at bestille. Havde vi vidst det, havde vi helt sikkert bestilt Bravissiomo is alle sammen.

Gulerodskagen så lækker ud, men den var vi nødt til at returnere, for aldrig har vi fået så tør en gulerødskage. Den var helt sikkert ikke friskbagt. Men vi fik heldigvis et nyt stykke af en anden kage uden beregning.

Hyggeligt at sidde ude ved de små borde udenfor.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, nielsmartin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 97 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Fik kaffe og æblekage. Blev serveret med "mormor kopper og kande". Ikke noget med pap eller plastik. Et besøg værd.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Stranden196
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Dejligt smørrebrød i hyggelig gårdhave. God service og opmærksom betjening. En fornøjelse med hund også

Dato for besøg: august 2020
Tak, mikaelt93
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Spiste frokost i den hyggelige have, velsmagende smørrebrød, dejlige kolde øl og super betjening. Vi kommer helt sikkert igen, en perle vi skulle have set tidligere. Ikke pop, men fremragende mad og betjening som sjældent mødes i turistområder.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Niels B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 fra mobile enheder

Hyggelig isbutik med god betjening i tilknytning til bamsemuseum. Godt udvalg af is og mulighed for at sidde både inde og ude.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, jesrok
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Iscafeen, kiggede også på

 

Har du været i Iscafeen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering