Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kulinarisk oplevelse helt i top”
Anmeldelse af Pakhuset

Pakhuset
nr. 11 af 71 Restauranter i Skagen
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 14. august 2019

Pakhuset er som navnet siger et gammelt pakhus på Skagen Havn, som er ombygget til en meget dejlig restaurant. Vi havde bestilt bord i forvejen i restaurant Håkon, som ligger ovenpå. Her nød vi sammen med et hold venner en lækker og udsøgt fire retters middag og bestilte vinmenu til maden. Betjeningen var uhøjtidelig men helt i top. Der var tid til snak med tjenerne både om maden og vinen. Kokken kom ind nogle gange undervejs. Restauranten huser Danmarks største samling af gallionsfigurer, som pryder hele restauranten og giver stedet et ganske særligt præg. Det var en superoplevelse

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (560)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

15-19 af 560 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 fra mobile enheder

Når vi er i Skagen er det sikret og vist at vi skal spise på pakhuset.
Maden er altid i top men denne gang smagte fiskesuppe ikke som den plejer og dette trækker den ned med en enkelt stjerne.
Fik også en perfekt tatar
Godt til smagt.

Dato for besøg: august 2019
Tak, F9742WOjanm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 fra mobile enheder

Hurtig og meget venlig betjening af vores tjener. Utrolig veltilberedt frokost i dejlige omgivelser. Kommer helt sikkert igen snart.

Dato for besøg: august 2019
Tak, R6594ICjanm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Personalet var venligt. 3 af os bestilte fiskesuppe, som desværre havde meget lidt fyld. Ikke meget fisk/skaldyr og næsten rå grøntsager. Vi følge også, at personalet gerne ville have os hurtigt afsted igen.

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mette K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SylvesterM5, Ejer hos Pakhuset, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. august 2019

Hej Mette K

Jeg er ked af at høre at I har haft en dårlig oplevelse hos os! Sådan skal det naturligvis ikke være.

Send mig en mail på sylvester@pakhuset-skagen.dk så giver jeg 3 nye fiskesupper!

Med venlig hilsen
Sylvester Madsen
Pakhuset

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. august 2019

Trods travlhed i uge 29 og 30 - altid super betjening og dejlig mad. Varieret spisekort. Kan bestemt anbefales.

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, CMJ-Copenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pakhuset, kiggede også på

 

Har du været i Pakhuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering