Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok frokost”
Anmeldelse af Pakhuset

Pakhuset
nr. 7 af 66 Restauranter i Skagen
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 4. juli 2016 fra mobile enheder

Vores oplevelse på Pakhuset var lidt blandet. Betjening var imødekommende men der var land ventetid.
Jeg fik en rejemad, som smagte udemærket. Min kæreste fik et stjerneskud. Det var tilgengæld ikke så spændende. Vi havde nok regnet mere lidt mere når maden har den pris.

Dato for besøg: juli 2016
3  Tak, Jmajgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (623)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

233-237 af 623 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2016

Jeg besøgte restauranten i festival dagene, og sad ved et bord i ude restauranten hvor jeg fik en dejlig rødspætte ledsaget af et middelmådigt orkester. God mad og et yderst venligt og oplagt personale, der selv om det kneb med at holde styr på regningerne, fik det hele til at glide med et smil. Selv om rødspætten var god, så synes jeg at Pakhuset tidligere kunne levere bedre højere madkvalitet.

fm

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 583frode
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2016

Vi var heldige at få de sidste 3 pladser langs husmuren i en totalt fyldt udendørsservering. Superhyggelig eftermiddag med god og effektiv betjening.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, BenteH701
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016

Masser af frisk fisk, venligt personale, der dog var lidt sløve til at komme til bordet da vi ankom. Maden var fantastisk, Stjerneskud kan anbefales.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, kofax01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2016 fra mobile enheder

Rigtig god mad og vin. Endda til en fornuftig pris. Personale helt i top. Meget servicevenlige. Dejlig beliggenhed lige ved havnefronten

Dato for besøg: juni 2016
Tak, 613pera
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pakhuset, kiggede også på

 

Har du været i Pakhuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering