Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Bedste sandwich overhovedet

Har lige spist den bedste sandwich , jeg nogensinde har fået. Lækkert brød med super lækkert fyld... læs mere

Anmeldt d. 3. juli 2022
AnnetteK74
fra mobile enheder
Lækreste tapas

Forkæl jer selv og prøv deres lækre tapas-anretning for to. Det er Take-away og der er rigeligt med... læs mere

Anmeldt d. 10. april 2021
214karinaa
,
Fredericia, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 11 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Medlemsvurdering
9
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
9
2
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 11 anmeldelser
Anmeldt d. 10. april 2021 fra mobile enheder

Forkæl jer selv og prøv deres lækre tapas-anretning for to. Det er Take-away og der er rigeligt med mad - lækre oste, pålæg, afstemt tilbehør OG sågar et stort lækkert ciabatta flute - altsammen til kun 200kr i alt. Og oveni det, rigtig god service hvor de endda varmede brødet for os, da de hørte vi boede på hotel og ikke have ovn til rådighed. Vi skal klart have tapas derfra igen næste gang vi kommer til Skagen:)

Dato for oplevelse: april 2021
1  Tak, 214karinaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. juli 2020

Super lækre frisksmurte sandwich. En af de bedste sandwich vi har fået, brødet sprødt og lækker ost i. Kan varmt anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Julie T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 17. april 2020 fra mobile enheder

Indbydende, fristende og gennemført. Virkelig gode oste og desuden behagelig betjening. Skal derind, når i Skagen.

Dato for oplevelse: april 2020
1  Tak, ALihn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. august 2018 fra mobile enheder

En meget fin osteforretning, som virkelig har fint udvalg i ost og har samarbejde med Ryå mejeri. Der er også udvalg af Løgimose vine og Ventoux vine, som importeres fes Frankrig.
Vi kiggede lidt, da der både indenfor og udenfor også reklameres med spansk keramik.
Desuden har de en grøn ostebil, som sælger oste i hele Nordjylland.
Spændende og utraditionel.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 9. juni 2016 fra mobile enheder

Osten er lækker!! En sød lille butik med nogle lækre ostemuligheder. Det vi fik købt var perfekt velsmagende

Tak, RRFraser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com.au. Se original
Se flere anmeldelser