Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Skagen
Tilføj
Indbakke
Søg
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Medlemsvurdering
55
78
51
4
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
55
78
51
4
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 188 anmeldelser
Anmeldt d. 13. august 2019 fra mobile enheder

Ligger centralt i Skagen tæt på havn og centrum. Der er parkering i baggården med nem adgang til værelserne. En særdeles god modtagelse, anvisninger ved en kundeminded receptionist der yder god personlig rådgivning. Værelserne er ikke store, men er pæne og rene med eget udmærket toilet og bad. Morgenmaden har godt udvalg og er lækker anrettet. Jeg vil kalde det value for money her i starten af august.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, HardyB758
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juli 2019 fra mobile enheder

Dette hotel har et værtsskap som forstår og sætte sine kunder først. I har fået det så nydelig, lyst og pent efter oppussingen. Alt dejlig morgenmad/frokost. Vi anbefaler Jer gerne til andre. Takker for dagene vi hadde hos Jer nylig. Værtsskapet og den nye damen Anne Grethe i resepsjonen er med på og gøre en stor forskjeld. Altid klar med hjælp og det med et stort smil. Anne Grethe tusind tak for din hjælp, du passer SÅ godt til dette arbejde og glæder mig til at se dig næste år. I anbefales på det varmeste af os.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, LisaStigre
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2019

Selvstændig parkering står der om hotellet… ja, der er ganske få pladser – som du skal betale for – hvis du da er så heldig at der er en du kan få – for de skal naturligvis bestilles i forvejen – fik vi at vide, med en mine der fortale at det da var den største selvfølgelighed, da vi stod og så skuffede ud i receptionen. Receptionisten hjælp os dog til at finde anden parkering et par gade væk. Deres af- og pålæsningsplads var optaget af ”viceværten”. Stedet er for så vidt ok. Daglig rengøringen ok. Grundrengøring halter lidt. Næsten ingen vandtryk i bruseren. Gratis wifi siger de – men du er tvunget til at ”tjekke ind” på Facebook for at få adgang… så ved alle også at du er taget hjemme fra. Hotellet er placeret lige for enden af gågaden, godt hvis du vil være tæt på byen, dårligt hvis du ikke kan lide støj natten lang. Kontakten til f.eks. en elektrisktandbørste slukker sammen med lyset på badeværelset… underlig og irriterende detalje. Trappen op er ret stejl med meget små trin – ikke noget for dårligt gående. Tilmed er der et ”skjult halvt trin” som de første gange give noget af en overraskelse, derefter vænner du dig til det. Nej, vi kommer nok ikke igen – næste gang sørge vi for at bestille på Badepension Marienlund i god tid.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, HGUDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. april 2019 fra mobile enheder

Pænt hotel, venlig betjening og fin morgendag. Den skønneste beliggenhed med gåafstand til både museer, handel, strand og havnen.
Vi sov dog alle dårligt. Og kunne anbefale nye senge og dyner/lagener.

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, meretejohanne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. januar 2019 fra mobile enheder

Ganske fine og rene værelser af en passende størrelse. Meget venligt og serviceminded personale/ejer.
Parkering nær indgangen. Morgenmadens brød er primært bake-off, men udvalget er OK. Æblejuicen var lunken, hvilket egentligt var morgenmadens eneste minus. Besøget skete i lavsæsonen, hvilket kan have betydning for udvalget.

Dato for ophold: januar 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ajers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser