Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pænt, lille hotel tæt på alting”
Anmeldelse af Hotel Petit

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Hotel Petit
Vurderet som nr. 3 ud af 27 B&B'er/kroer i Skagen
Udmærkelsescertifikatet
Funchal, Portugal
Bidrager på niveau 3
20 anmeldelser
5 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nyttige stemmer
“Pænt, lille hotel tæt på alting”
Anmeldt 13. februar 2017 fra mobile enheder

Fin modtagelse. Små, men rene værelser, der dog kunne trænge til et par billeder på væggene. OK morgenbord med usædvanligt vel kogte æg. God internetforbindelse. Venligt og kompetent personale. Gode parkeringsforhold, i det mindste om vinteren.

Overnattede Februar 2017, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, Ib K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

145 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    41
    60
    40
    4
    0
Se anmeldelser for
28
69
8
10
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (3)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau 2
6 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
Anmeldt 6. november 2016 fra mobile enheder

Rigtig dejlig hotel med god service og gode værelser..
dejlig morgenmad buffet med masser af ting at vælge imellem..
Ikke en stor hotel men det gør heller ingenting..
folk er flinke og behjælpelig..
kommer gerne igen

Overnattede Oktober 2016, rejste som et par
Nyttigt?
1 Tak, Mona V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 3
13 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
Anmeldt 2. november 2016 fra mobile enheder

Vi havde en fantastisk weekend i Skagen, med dette hotel som ramme, vi kan klart anbefale dette super betjening og lækker morgenmad fint og rent værelse, vi havde købt med aftensmad og det var en super oplevelse

Overnattede Oktober 2016, rejste med familie
Nyttigt?
Tak, Odd-Lang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 3
23 anmeldelser
8 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
Anmeldt 1. november 2016 fra mobile enheder

Rigtig godt hotel i gåafstand fra alt hvad Skagen tilbyder.
Gode værelser, pæne og rene.
Godt til bare en enkelt overnatning, men kan sagtens fungere som base for forlænget weekends osv.
God morgenmadsbuffet.
Venligt personale.

Overnattede December 2015, rejste på forretning
Nyttigt?
Tak, Allan A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 3
22 anmeldelser
13 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
Anmeldt 6. oktober 2016 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel, god morgenmad.lille værelse. Men desværre en meget hård seng, så sov ikke så godt.
Ligger centralt placeret, og meget tæt på gågaden .
Vær opmærksom på at parkering koster 65 kr pr dag.

Overnattede Oktober 2016, rejste på forretning
Nyttigt?
Tak, Karsten N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Flavio S, Manager hos Hotel Petit, svarede på denne anmeldelse, 9. oktober 2016
Tak for tilbagemeldingen og de fine ord om hotellets atmosfære og morgenmad. Ja, sengen er meget vigtigt, og selvom vi ikke kan skifte sengene på værelser, kan vi nogle gange tilbyde værelser med blødere eller hårdere madrasser efter gæsternes ønske, hvis vi får henvendelsen i løbet af opholdet :-) Mht parkeringen, vil jeg lige nævne, at det er muligt at parkere gratis langs de fleste veje omkring hotellet (vi har et kort over mulighederne til rådighed i receptionen), og vi tilbyder gratis parkering på hotellet efter uge 42 og frem til Palmesøndagen (dvs i perioden hvor vi har plads til alle).
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Skagen
2.1 km væk
Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen
Nr. 2 af 4 i Skagen
269 anmeldelser
4.2 km væk
Ruths Hotel
Ruths Hotel
Nr. 1 af 4 i Skagen
226 anmeldelser
0.1 km væk
Foldens Hotel & Cafe
Foldens Hotel & Cafe
Nr. 20 af 27 i Skagen
143 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.8 km væk
Hotel Skibssmedien Skagen
0.2 km væk
Hotel Strandvejen
Hotel Strandvejen
Nr. 15 af 27 i Skagen
51 anmeldelser
10.6 km væk
Hotel Inger
Hotel Inger
Nr. 21 af 27 i Skagen
14 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Petit? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Petit

Ejendom: Hotel Petit
Adresse: Holstvej 4, Skagen 9990, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Nordjylland > Skagen
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 27 B&B'er / kroer i Skagen
Prisklasse (pr. overnatning): 740 kr.-1.436 kr.
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Petit 3*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Petit. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Petit Hotel Skagen

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering