Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlige pizzaer🍕”
Anmeldelse af Ristorante Firenze

Ristorante Firenze
nr. 50 af 67 Restauranter i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. maj 2022 fra mobile enheder

God, frisk betjening, man følte sig velkommen. Vi var 4 der bestilte forskellige pizzaer og alle var tilfredse. Vi sad i hyggeligt lokale, og syntes at vi sad for os selv, selv om der var næsten fyldt.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, monal835
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt pĂĄ ĂĄret
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 209 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2021 fra mobile enheder

Vi er en familie på fem, der fik aldeles dejlig aftensmad. Meget venlig og sød betjening. Autentisk italiensk personale og køkken

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, PerMoll
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2021

Har man referencer r til ægte Italienske pizza, så ved man med det samme, at her er den ægte vare - midt på Havnevej i Skagen - Cosa non mi piace ?.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, PeterJ9981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021 fra mobile enheder

Maden smagte ganske godt, men var kedelig og uinspireret anrettet, typisk cafeteria tilbehør. Osten, gorgonzola, blev serveret al al for kold, så næsten ingen smag. 3 oliven og 6 halve valnødder og kedelig rucula til! Ingen honning eller andet sødt

Dato for besøg: august 2021
Tak, GunnarN363
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Det er et rigtigt hyggeligt sted med god mad, rimelige priser og originalt personale. Portionerne er i rimelige størrelser.

Dato for besøg: august 2021
Tak, JFK1604
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede pĂĄ Ristorante Firenze, kiggede ogsĂĄ pĂĄ

 
Skagen, Nordjylland
 

Har du været i Ristorante Firenze? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.