“Gang i den”

Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 27. juli 2019 fra mobile enheder

Smukke rammer i det gamle elværk. Bryghuset giver den gas. Livemusik. Dejlig øl og god mad. Her mødes høj og lav i festligt lag. Så stemningsfuldt.

Tak, AllanOhms
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 25. juli 2019

Har fået en rigtig god frokost i den hyggelige gårdhave. Bryghusets fisketallerken kan virkelig anbefales hvis man går efter frisk fisk serveret på lækreste vis. Fadøllene er perfekt afkølet og serveringen kvik og med et smil på læben. Vi kommer gerne igen til en god frokost- og øloplevelse.

• Mad
2  Tak, HeleneBM
Anmeldt 20. juli 2019 fra mobile enheder

Efter en tur rundt i Skagens gågader, så er det fedt at slutte turen med levende musik og dejlig humle på Skagen Bryghus. Det var godt nok lidt blæsende og med lidt regn, men stemningen var høj. SKAL besøges, hvis man er i Skagen

1  Tak, 931karstenl
Anmeldt 8. juli 2019

Vi var fire veninder på Skagen Bryghus til frokost. Vi fik dejlig mad og rigtig god servering. En hyggelig frokost og god oplevelse.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, Birthelodberg
Anmeldt 2. juli 2019 fra mobile enheder

Et besøg værd.
Stemningen er god hyggelig og festlig på en herlig fredag med live musik fra 15-18.
Vi fik sen frokost, maden er med solide gode råvarer, kvaliteten præget af de mange turister så ok mad uden at være prangende i smag og præsentation, prisen er som forventet.. turister betaler hvad det koster.
Vi nød alt for mange af de gode øl som bryghuset tilbyder. Alt i alt en herlig dag med fest farver og hygge.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, ProudDocker

Rejsende, der kiggede på Skagen Bryghus Restaurant, kiggede også på

Har du været i Skagen Bryghus Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering