Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brygger Burger”

Skagen Bryghus Restaurant
nr. 3 af 66 Restauranter i Skagen
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 4. juli 2016

Her er altid godt øl og god betjening. Restauranten har et nemt overskueligt menu kort. Tag evt. på Bryghuset lørdag eftermiddag eller fredag eftermiddag, køb en øl og nyd musikken

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Iversen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (408)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

185-189 af 408 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2016

Trods mange gæster hurtig og effektiv servering. Vi fik en salat, der dog var lidt 'slatten', men fyldet var godt. Min veninde fik en portion nachos - det var med en kedelig ost, men portionen var passende.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, BenteH701
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016

Vi kom en fredag eftermiddag - musik i gården, masser af mennesker, fantastisk stemning og et personale der arbejde på højtryk for at servicere alle gæsterne.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Welling2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 fra mobile enheder

Man går ikke galt i byen, hvis man ønsker en frokost på Skagen Bryghus. Overkommeligt spisekort, og et pænt udvalg af bryghusets forskellige øl sorter. Alt sammen af bedste kvalitet. Kommer man, som jeg gjorde sidst, en fredag eftermiddag, får man ovenikøbet musikalsk live underholdning. Jeg får let et par timer til at gå her. Absolut et besøg værd.
Fm

Dato for besøg: juli 2016
Tak, 583frode
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016 fra mobile enheder

Kun kort besøg og en enkelt. Den var til gengæld rigtig god. Fine lokaler og gid stemning. Bestemt et besøg værd.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Jannicb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Skagen Bryghus Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Skagen Bryghus Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering