Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Cecilie P

Skønt weekend ophold

Anmeldelse af Color Hotel Skagen
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. jan. 2024
Super dejligt ophold, hvor vi havde glæden af et “ pusterum for 2 “. Lækker mad, dejligt værelse og personale med overskud til, at have den lille ekstra samtale om løst og fast, og bare overordnet set rigtig søde og imødekommende.
Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste med familie
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Gitte Skelly, Markedsføring hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelse
Svarede 29. jan. 2024
Kære Cecilie.

Mange tak for din fine anmeldelse, og det glæder os at I har haft et super ophold.
På glædelig gensyn :)

Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
1.9 km fra Color Hotel Skagen
Ved stranden
Vis flere hoteller i Skagen
Anmeldt d. 19. oktober 2023

3 dejlige dage i Skagen, hvilket blev endnu bedre med 2 overnatninger pä ColorHotel Skagen. Gode vaerelser/senge. Fantastisk morgenmadsbuffet og dejlig middagsmad begge aftener. Vinkortet og stort vinskab runder oplevelsen af. Benyttede ogsä spabad og opvarmet pool, tillige med sauna. Kan desvaerre kun give 5 stjerner. Hvis flere havde vaeret til rädighed, sä mindst 8 stjerner.....

Værelsestip: Kom nemt til i spa, sauna og pool. Bestil helst bord til aftenens middag i enten cafe elleri restauranten
Dato for ophold: oktober 2023
Tak, ectlux
Gitte Skelly, Markedsføring hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. oktober 2023

Wow Ectlux!

Mange tak for den fantastiske anmeldelse.
Den er vi alle super glade for at læse, og vi håber at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang :)

Anmeldt d. 1. oktober 2023

Forlænget weekend-ophold på toppen, - og det var toppen.
Gourmetmiddagen kan i en grad anbefales, og ligeledes vinene.
Herlige omgivelser (udendørs spa, pool og sauna)
Men det bedste er den stemning, som personalet formår at kreere. Man føler sig virkelig velkommen, og bliver snakket til i øjenhøjde. :-)
Vi vender tilbage.
Mvh
Uffe Jepsen

Dato for ophold: september 2023
Tak, Uffe J
Gitte Skelly, Markedsføring hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2023

Kære Uffe

Tusind tak for besøget og din fine anmeldelse - den er vi alle glade for at læse :)

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Anmeldt d. 5. september 2023 fra mobile enheder

Dejligt hotel og et super imødekommende personale. Værelserne er ikke noget specielt, men ok. Derimod er restauranten og de andre omgivelser helt i top. Stedet kan varmt anbefales , og mon ikke vi kommer på besøg igen - pris og kvalitet hænger godt sammen.

Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, carstenmadsen
Gitte Skelly, Markedsføring hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. september 2023

Kære Carsten Madsen

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejlig læsning, og vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen.

Anmeldt d. 18. august 2023

Dejligt, roligt beliggende hotel.
Skønt wellnessområde.
Gode senge, dyner og puder.
Vi havde en standard-lejlighed. Der var god plads, funktionelt og meget rent. Dejligt med en terrasse m. havemøbler.
Dejligt stort badeværelse.

Vi kommer meget gerne igen!

Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Trine A
Gitte Skelly, Marketing hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2023

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 12. august 2023

Dejligt hotel, vi nød jacuzzien som var udendørs. Saunaen var også dejlig , ny vil jeg tro. Lejligheden var acceptabel trods nogle år på bagen. Vi fik desværre ikke prøvet restaurant da vi havde tekøkken og selvfølgelig også spiste i Skagen by og havn.

Værelsestip: Jacuzzien er super , dejlig varm
Dato for ophold: august 2023
Tak, Allan Q
Gitte Skelly, Markedsføring hos Color Hotel Skagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. august 2023

Hej med jer.

Mange tak for de pæne ord - det er dejligt at læse, at I har nydt gårdhaven med jacuzzi, pool og sauna.
Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang I skal til Skagen.
Fortsat god sommer.