En flot rundvisning på 1. sal af Anchers Hus. En fryd at man endelig giver adgsng til at se Helga’s... læs mere
Vi havde besøg Skagen Museum og havde købt en kombi-billet til 200 kr, som derud over gav adgang... læs mere
Et meget autentisk sted hvor huset står, som det blev efterladt - både fra møblerne og billederne til bogreolen. Huset gemmer på mange spændende historier, og det er langt større end hvad ses udefra. Meget venligt personale som havde en stor interesse for stedet, hvilket smitter af på de besøgende - alt i alt et spændende sted fra fire styks i tyverne.
Mange tak.
fint sted med masser af historie, hvis man downloader wizgu appen så kan man scanne billederne og få oplysninger om motiv og maler.
Mange tak for dine ord.
Vi købte en kombibillet på Skagens museum, så vi også kunne se Anchers hus. Der er åbenbart nogle rundvisninger, hvor man også kommer op på 1. salen, men hvor folk har hørt om det fra, ved jeg ikke, så vi måtte “nøjes” med at se den del, vi havde adgang til.
Det var ikke en stor oplevelse, og jeg mærkede ikke rigtigt “historiens vingesus”, selvom jeg bestemt er historisk interesseret. Det der gjorde mest indtryk på ungerne på 8 og 12 år var faktisk historien om maleriet “Hip hip hurra”, som man kan læse om udenfor og se “bordet” med “gæsternes” placering.
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.
Hvis man besøger Skagens museum skal men næsten også forbi Anchers hus. Jeg anbefaler man køber en kombibillet til 180 kr, sammen med skagens museum og Drachmanns hus ellers koster det 80 kr alene at besøge Anchers hus.
Så fik man da set huset. Interessant med de mange billeder og den mange steder særprægede indretning. Hyggeligt og nydeligt.
Velholdt og enormt spændende. Det var mine to primære tanker efter besøget i familien Anchers hus. Man kan stadig mærke pulsen efter en familie der satte så stort et aftryk på dansk kunst og dansk skagenhistorie. Spændende at bevæge sig rundt i et hjem der tydeligvis (hvis man kender malerierne) var motiv til en lang række af skagenmalernes kunstværker. Specielt spisestuen og M. Anchers Atelier gør et stort indtryk, og fremstår som havde de efterladt det igår.