Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Godt men dyrt museumsbesøg

Dejlig oplevelse at se huset, hvor Anna og Michael Ancher har boet med deres datter Helga. Dog... læs mere

Anmeldt for 4 uger siden
Tour51325997945
,
Lyngby-Taarbæk Kommune, Danmark
fra mobile enheder
tilbage i tiden

fint sted med masser af historie, hvis man downloader wizgu appen så kan man scanne billederne og... læs mere

Anmeldt d. 7. august 2021
karuphavner
,
Karup, Danmark
Læs alle 101 anmeldelser
  
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Medlemsvurdering
62
35
4
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
62
35
4
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 101 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2021

fint sted med masser af historie, hvis man downloader wizgu appen så kan man scanne billederne og få oplysninger om motiv og maler.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, karuphavner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. juli 2021 fra mobile enheder

Vi købte en kombibillet på Skagens museum, så vi også kunne se Anchers hus. Der er åbenbart nogle rundvisninger, hvor man også kommer op på 1. salen, men hvor folk har hørt om det fra, ved jeg ikke, så vi måtte “nøjes” med at se den del, vi havde adgang til.
Det var ikke en stor oplevelse, og jeg mærkede ikke rigtigt “historiens vingesus”, selvom jeg bestemt er historisk interesseret. Det der gjorde mest indtryk på ungerne på 8 og 12 år var faktisk historien om maleriet “Hip hip hurra”, som man kan læse om udenfor og se “bordet” med “gæsternes” placering.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Venture06596225042
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2021 fra mobile enheder

Hvis man besøger Skagens museum skal men næsten også forbi Anchers hus. Jeg anbefaler man køber en kombibillet til 180 kr, sammen med skagens museum og Drachmanns hus ellers koster det 80 kr alene at besøge Anchers hus.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, ThomasN1229
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juli 2021

Så fik man da set huset. Interessant med de mange billeder og den mange steder særprægede indretning. Hyggeligt og nydeligt.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, FrkTrippeby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juli 2021 fra mobile enheder

Velholdt og enormt spændende. Det var mine to primære tanker efter besøget i familien Anchers hus. Man kan stadig mærke pulsen efter en familie der satte så stort et aftryk på dansk kunst og dansk skagenhistorie. Spændende at bevæge sig rundt i et hjem der tydeligvis (hvis man kender malerierne) var motiv til en lang række af skagenmalernes kunstværker. Specielt spisestuen og M. Anchers Atelier gør et stort indtryk, og fremstår som havde de efterladt det igår.

Dato for oplevelse: juli 2021
1  Tak, veronse1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser