Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Nød naturen på stedet...

Fantastisk natur omkring Kirken. Det var yderst interessant at fordybe sig i planter og træer... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
Bitten W
,
Randers, Danmark
Dejlig natur

Man bør besøge den tilsandede kirke for at blive mindet om naturens kræfter. Gå en tur i området... læs mere

Anmeldt for 4 uger siden
496ash
,
Kolding, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 298 anmeldelser
  
Anmeldelser (298)
Filtrer anmeldelser
298 resultater
Medlemsvurdering
53
103
106
28
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
53
103
106
28
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 298 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2019 fra mobile enheder

Det er en okay oplevelse at se den tilsandede kirke. Gik op af den smalle trappe og kunne se ud på naturen. Børnene fandt det lidt kedeligt

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, BirgitJ148
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2019 fra mobile enheder

Der er ikke meget at se, medmindre du betaler indgang for at komme ind og se kirken indefra. Der er gode stier til kirken på cykel.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, Frederikskytte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2019

På vej mod Skagen møder man syd for byen og lidt fra hovedvejen den tilsandede kirke, der er godt skiltet til denne seværdighed som vi synes er et must i Skagen.
Her er gode p-pladser og et cafeteria/kiosk ved p-plads.
Fine stier til kirken, det sidste stykke bliver det dog som at gå i klitterne.
Af kirken står nu kun tårnet tilbage, det er hvidt med rødt tegl tag. Kirken der hedder Sct.Laurentii Kirke er fra 2 halvdel af 1300 tallet og var da den største i Vendsyssel. Omkring1600 startede sandflugten og i slutningen af 1700 tallet var kirken omfattet af sandflugten. Det var svært at bruge kirken og 1795 blev kirken lukket.
Tårnet står som et minde om den kamp og livets barske sider.
Den bør man se.

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, Danes55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juli 2019 fra mobile enheder

Der er som sådan ikke noget i vejen med et kirketårn midt i klitterne. Problemet er bare at titlen som den “tilsandede kirke” ikke rigtigt lever op til virkeligheden. Der var engang en kirke, den er fjernet og tilbage er et, ikke tilsandet tårn og nogle stolper der viser hvor kirken engang var.
Den smule historie der er at finde inde i tårnet hænger hen over bordet med souvenirs, guderne må vide hvorfor. Det potentiale seværdigheden kunne have, bliver på ingen måde indfriet.
Der kunne gøres så mange ting for at højne kvaliteten af seværdigheden. Ikke med neonlys og høj musik, men med respekt for naturen, historien og ikke mindst turisterne.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Lizwic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2019

Den tilsandede kirke består alene af et kirketårn der står i smuk natur. Man for 20kr gå op i tårnet. Det er ikke noget særligt.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Larshock
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser