“Spis hjemme fra.”

Blink
nr. 8 af 87 Restauranter i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. oktober 2023

havde bestilt aftenmenu på forhånd. Flot anrettet, men meget små portioner, som skulle deles. En ret med hummerbisque indeholdende 3 små stykker jomfruhummer, igen til deling. Vin skænket i små glas og ikke skiftet ud imellem retterne. Vi havde glædet os men, men blev skuffet. Vi har kontaktet restauranten inden denne anmeldelse men fik ikke noget svar.

Dato for besøg: september 2023
Tak, Klaus B
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 4. oktober 2023

Helt igennem overvældet af denne oplevelse! Sjældent har jeg fået noget så smagfuldt, varieret og anderledes - alt er friskt og nænsomt arrangeret uden at være for fancy eller for komplekst! Man er ikke i tvivl om, at man sidder på den nordjyske hede / vindblæste kystlinje langs Grenen, Skagen, og indtager et måltid, der er høstet lokalt. Omgivelserne ved Det Grå Fyr er fantastiske og dramatiske - og udsigten bliver ikke bedre! Man bliver mæt, og sanserne bliver stimuleret! Er slet ikke enig med de anmeldere, der skriver, at man ikke får nok for pengene eller kan blive mæt - for små 900 kr. pr. person for i alt 3 fyldige retter + flere snack-agtige mellemretter + 3 pæne glas vin (af høj kvalitet) + te/kaffe + alt det hjemmebagte surdejsbrød du kan spise er helt uovertruffent billigt! Hvis man vil prøve noget andet end det traditionelle spisekort, så mis ikke chancen for at besøge Blink!

1  Tak, bt2208
Anmeldt 20. august 2023 fra mobile enheder

Fine omgivelser, sød betjening, dog noget fancy og hipt for os. God smag af maden, dog for mange blomster og for meget kål. Lidt svært at blive mæt. Vel tilberedt fisk. Pris og maden hænger ikke sammen. Da skal der noget mere power og færdigheder ind over retterne.

Tak, Sonja Lund S
Anmeldt 13. august 2023

Helt fantastisk mad og skøn servering
En unik oplevelse af dejlige råvarer fra det lokale.
Velvalgte vine.
Tak for en skøn oplevelse.

Tak, Fru S
Anmeldt 4. august 2023

Vi havde hørt om dette nye spisested ved det grå fyr og vi skulle teste det unge team til en frokost på en herlig sommerdag i fuld sol. Man sidder udendørs - og nogle af os måtte sidde i lidt rigeligt varmt solskin - andre kunne svale sig lidt under parasollerne. Vi fik "Smagen af Skagen" med fisk og lækre grøntsager med blomster og krydderurter. Udsøgt.
Der var rigeligt travlt denne frokost, men flink og kvik betjening så vi fik vores mad in due time.

Tak, Roar M

Rejsende, der kiggede på Blink, kiggede også på

Har du været i Blink? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering