Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaffe og kage udenfor i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse af Skagens Museums Café

Skagens Museums Café
Prisklasse: 41 kr. - 179 kr.
Køkkener: Café
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Udendørsservering
Beskrivelse: Museumscaféen - Brøndums Havehus ligger i Skagens Museums smukke have. Caféen serverer lette frokostretter, pragtfuldt hjemmebag, lækker friskkværnet kaffe, kolde drikke m.m. Havehuset er en af Skagens ældste bygninger. Anna og Michael Ancher boede i de første år af deres ægteskab i bygningen. Der er adgang til haven, det historiske hus og caféen gennem den store havelåge på Brøndumsvej eller fra Søndervej. Cafeen åbner 13. april.
Anmeldt 26. juni 2023 fra mobile enheder

Spisende gæste sidder i gårdhaven.
Kaffe og kage så er detude foran.
Vi fandt en fint bord til 4 personer og fik bestilt kaffe og kage.
Her er hyggeligt og pænt besøgt en fredag eftermiddag inden sommerferie
sæsonen er begyndt.

Dato for besøg: juni 2023
Tak, Pkoch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (72)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 72 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2022 fra mobile enheder

Med stor forventning ville vi have en god kop kaffe med et godt stykke kage.
Men 180 kr. for et smalt stykke ostekage og almindelig filterkaffe og iøvrigt selvbetjening ef dog utroligt i overkanten. Kagen og kaffen var OK, men hvilken ublu pris. Godt nok er det inflation i verden, men Skagens museums burde lige revurdere priserne.

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, 225s_renb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020

Jeg bestilte 3 stykker smørrebrød. De var små og virkelig kedelige. En medbragt madpakke ville have været mere spændende. Rugbrødet var tørt. Et enkelt stykke Hamberyg som nok var købt i supermarkedets billige afdeling sammen m en klat italiensk salat udgjorde en del af det intetsigende måltid.Min søn fik franskbrød med rejer til 150,-kr. Der var på ingen måde kræset om noget selvom priserne gjorde at vi forventede noget "lækkert" der var ingen sæbe på toiletterne. Fint skal det være!!!

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, Mette M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020

Det er meget hyggeligt at sidde i den smukke have ved cafeen. Cafeen har et fint udvalg af drikkevarer og lækre kager, samt lidt smørrebrød.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Birgitte60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 fra mobile enheder

Fik kyllingsalat med Cæsarsalat - hvad det så ellers betyder. Det var i hvert fald ikke Cæsarsalat. Ikke noget specielt godt og desværre overdænget med dressing. Forholdsvis dyrt.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, Niels_Skydfangdyrk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Skagens Museums Café, kiggede også på

 

Har du været i Skagens Museums Café? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.