Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
hjulebaek3
Næstved, Danmark

Ferie i Skagen

Anmeldelse af Skagen Motel
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. jun. 2022
God modtagelse vi kom lidt for sent, godt værelse til prisen, trænger til ny vandhane sprøjter kraftigt, udmærket morgen komplet, var booket gennem Risskov Bilferie og med aftensmad på Foldens Hotel (dagens ret) men det var under al kretik leveret fra sådan et pænt hotel, vælg noget andet eller spis et andet sted
Dato for ophold: juni 2022
Værelsestip: Tæt på byen, men ud til hovedvej
3,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    2.002 kr.
  • Hotels.com
0.7 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.272 kr.
  • Booking.com
1.0 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    3.091 kr.
  • Hotels.com
3.1 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.237 kr.
  • Hotels.com
1.0 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.765 kr.
  • Hotels.com
1.3 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Triple Room
  • Lol.travel
  • Vio.com
  • StayForLong
1.1 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • eDreams
9.4 km fra Skagen Motel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
2.077 kr.
    9.5 km fra Skagen Motel
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      1.790 kr.
    • Expedia.com
    12.9 km fra Skagen Motel
    Gratis parkering
    Restaurant
    Have
    Få bonusser med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      1.085 kr.
    • Hotels.com
    0.9 km fra Skagen Motel
    Gratis wi-fi
    Ved stranden
    Vis flere hoteller i Skagen
    Anmeldelser (44)
    Filtrer anmeldelser
    44 resultater
    Medlemsvurdering
    5
    19
    13
    2
    5
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    5
    19
    13
    2
    5
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    1-6 af 44 anmeldelser
    Anmeldt d. 25. juli 2021 fra mobile enheder

    Vi var i skagen i uge 29 og tog en weekend her med 1 overnatning. Vi havde forudbestilt på nettet og tjekin gik superlet. Lejligheden var af en god størrelse og man kunne endda sidde udenfor og nyde et glas vin. Motellet er i gåafstand til skagen havn/centrum og tager cirka 15 min.
    Morgenmaden, som er inklusiv var udmærket . Man får meget for prisen her uden at det er 5 stjernet luksus.
    Her kommer vi igen

    Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 54bendtp
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 16. oktober 2020 fra mobile enheder

    Vi havde booket 2 nætter på Skagen Motel gennem Booking.com
    Alt var fint.
    Dejligt værelse centralt i byen i gåafstand til museer og havn
    Venligt personale, god morgenmad og fin rengøring
    Et dejligt ophold,der kan anbefales

    Dato for ophold: oktober 2020
    Rejsetype: Rejste som par
    1  Tak, poulerikj70
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 15. august 2020 fra mobile enheder

    Jeg besøgte Skagen Motel i August, og blev mødt af kun venligt og opmærksomt personale, værelset var rent og pænt og med køleskab og mulighed for at lave en kop te.
    Morgenmaden var rigtig fint.
    Ind og ud checkning gik både hurtigt og nemt!
    Jeg vil bestemt besøge Skagen Motel igen!

    Dato for ophold: august 2020
    Rejsetype: Rejste alene
    Tak, louisebirk
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 16. juli 2020

    To dages cykel ferie med udgangspunkt fra Skagen motel. Cykel leje var incl. ophold og ganske fint. Kunne ønske de stillede cykelhjelme til rådighed, godt vi selv havde med hjemme fra. Det var gamle "damecykler" med kurv og ganske fine til de korte ture. Personalet var flinke både i ind og udtjekning og behjælpelig med reservering af bord til en restaurant til aftensmad.

    Motellets værelse var fint og sengene var ok. Dog kunne rengøring af badeværelse lige tjekkes efter først , da der var blod på gulvet. Ikke det fedeste at opleve.

    Morgenmadsbuffet var ok, dog ingen lune retter

    Der var p-plads lige uden for døren og det var dejligt

    Dato for ophold: juni 2020
      • Værdi
      • Renlighed
      • Service
    Tak, _kaj2515
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 3. juli 2020

    Værelset var fint og renligt og sengen god at sove i, dog ligger det lige lidt uden for byen, men der kører bus lige ude foran og ellers kan der lejes cykler. Og kan da os anbefale at hvis der skal bruges taxa er der 4×27 med rigtig god service.

    Dato for ophold: juli 2020
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Pandabjorn
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser