Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Medlemsvurdering
19
21
4
1
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
19
21
4
1
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 47 anmeldelser
Anmeldt d. 1. april 2018 fra mobile enheder

Vi skulle blot have en enkelt overnatning i Skagen og faldt over Sønder strand og det har til fulde levet op til forventningerne.
Vi fik et lille anneks med plads til 5 personer og det var rigtig fint. Gode senge, rent og pænt. Skulle der sættes fingre på noget så var det at de to af sengene stod op mod en skråvæg hvilket gav lidt 'hovedbrud'

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 411pallel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. april 2018 fra mobile enheder

Rigtig venligt personale, der var fleksible og hjælpsomme i forbindelse med ændring i booking! Dejlig morgenmad og gåafstand til alt. Skøn stemning og hyggelig atmosfære vi boede i et lille anneks som var super hyggelig, havde et lille køleskab så man kunne have lidt deri. Alt i alt et dejligt ophold med få mangler!

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, MiaNielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. marts 2018 fra mobile enheder

Dejligt lille sted med god betjening, et dejligt værelse , god seng og dejlig varme dyner (-9 grader udenfor) og godt badeværelse , morgenmaden måtte vi spise ude i byen pga renovering, dette var vi ikke oplyst om, men alt i alt rigtigt fint til vores behov.

Dato for ophold: marts 2018
Tak, 43edithl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. august 2017 fra mobile enheder

Fantastisk ophold. Rent og pænt og smagfuldt indrettede værelser. Super betjening både på kontoret og i restauranten. Skøn og flot indrettet terrasse og have. Kan bestemt anbefales. Kommer gerne igen. John og Helle fra Allerød.

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, futterne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. marts 2017

Et hyggeligt stille hotel i 'baghaven' af Skagens museum.
Morgenmaden var super dejlig og der er mulighed for at hente en kop kaffe mv. senere på dagen mod betaling. Velegnet til par og enlige, mindre velegnet for børne familier. Super hyggelig værter!

Værelsestip: Værelset med balkon er der god udsigt fra til vippefyret og det grå fyr.
Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, jbhalkjaer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser