Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jens Christian K

Varme anbefalinger

Anmeldelse af Skagen Harbour Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. okt. 2023
Sjældent har jeg mødt mere imødekommende personale, morgenmaden var god, saunaen en lækker afslutning på dagen, værelserne var fine og rene også ligger det virkelig godt!

Stilen er god også kan jeg varmt anbefale deres suiter

BESTEMT et besøg værd!!!
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Didde Winter, Ejer hos Skagen Harbour Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 14. okt. 2023
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at vores gæster tager sig tid at give os et feedback. Det glæder os du/I har nydt dit ophold her og vi glæder os til at se dig/jer igen en anden gang. VH Pia Karlsen, receptionen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
    0.5 km fra Skagen Harbour Hotel
    Ved stranden
    Vis flere hoteller i Skagen
    Anmeldt d. 6. oktober 2023 fra mobile enheder

Vi (6 familemedlemmer i alt) har haft 2 super skønne dage på jeres hotel!
    Vi boede på fine og rene værelser/suite, hvor der intet manglede)
    Vi nød jeres fantastiske morgenbord med en service helt i top👍
    Kan varmt anbefales🌞
    Vi kommer helt sikkert igen😀

Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, hellebs65
    Didde Winter, Ejer hos Skagen Harbour Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. oktober 2023

Hej Helle
    Tusind tak for jeres besøg. Det har været SÅ skønt at have jer boende alle sammen.
    Vi glæder os til i kommer igen :)

Kh Didde Winter

Anmeldt d. 2. oktober 2023

Min kæreste og jeg har været her 2 gange. Begge gange er vi blevet mødt med venlighed af personalet, renlige rummelige værelser og en morgenbuffet af de bedre.
    Råvarene er lækre, møblerne er lækre og bedst af alt, værelserne er ikke klemt. Det er rummeligt. Selv badeværelset er Rummeligt.
    Vi elsker at komme her og vil komme her mange år fremover!
    Husk a booke bord i fiske resturanten når du alligevel er her, det vil du ikke fortryde.

• Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Christian S

Ej, hvor dejligt med sådan en anmeldelse.
    Tusind tak fordi i bruger tid på at fortælle om jeres ophold hos os :)
    Det er dejligt i lægger mærke til vores kvalitetsprodukter - både på morgenmaden
    og generelt rundt på hotellet. :)

Anmeldt d. 1. oktober 2023

Fantastisk lækkert værelse, super service og rigtig god morgenmad. Kommer gerne igen. Meget serviceminded personale med fine anmeldelser af spisesteder osv i Skagen. Det er også muligt at leje cykler. Der er også et rigtig hyggeligt udendørs loungeområde

Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Gitte B
    Didde Winter, Ejer hos Skagen Harbour Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. oktober 2023

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, når vores gæste tager sig tid til at give deres feedback. Det glæder os du/I har nydt dit ophold her og vi glæder os til at se dig/jer igen en anden gang. VH Pia Karlsen, receptionen

Anmeldt d. 29. september 2023 fra mobile enheder

Skagen er skøn og hotellet gør turen endnu skønnere.
    Venligt personale, god stemning. Mulighed for at få en rigtig god kop kaffe fra barista.
    Morgenmaden er frisk og smager skønt. Mulighed for at få morgenbrød fra bager. Og parkeringskælder.

Værelsestip: Sommer er altid overfyldt på alle hoteller og restauranter. Men her er faktisk også skønt i de andre sæsoner.
    Dato for ophold: september 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, BloggerFogger

Anmeldt d. 22. september 2023 fra mobile enheder

Sødeste personale, lækkert værelse med de lækreste produkter på badeværelset. Skønt med opfordring til at tænke grønt, og spare på vand, rengøring osv.
    Dejlig, hyggelig, veltilberedt morgenmad.
    Perfekt med parkering og cykelleje lige udenfor døren. Vi kommer igen

Dato for ophold: september 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Hanne B

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og tak fordi du vil tage dig tid til at give os et feedback. Det glæder os du/I har nydt opholdet og har sat pris på vores Green Key certificering og morgenmad. Vi håber, at vi må byde dig/jer velkommen igen en anden gang. VH Pia Karlsen, receptionen