Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sød betjening”
Anmeldelse af Cafe Knuth's

Cafe Knuth's
nr. 1 af 66 Restauranter i Skagen
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 39 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Stjerneskud er på rugbrød
Pommefriter smager som de var fra i går, Beskidt udendørs område, men sød betjening og flotte toilletter

Dato for besøg: august 2021
Tak, Global60892238887
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (407)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 407 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Vi fik nogle virkelig lækre salater, noget med laks og noget med kylling, og steak med pom fritter, pebbersaucen var meget stærk i smagen men ikke andet, den manglede bestemt smag i fylden, man kunne kun smage peberet, men steaken var stegt meget fin og betjeningen, en ung pige var meget sød og venlig og hun opfyldte alle vores ønsker

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Tina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi var 4 pers. som faldt ind på Knuth`s for at få os en drinks. Hurtigt kom en tjener hen til vort bord og vores kemi passede godt samme med ham. Vi fik os et par drinks og der var en utrolig hyggelig stemning. Vi kan varmt anbefale dette sted.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Fearless787700
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Vi spiste her fordi stedet fik top anmeldelser flere steder, men det var en under middel oplevelse. Fin betjening. Vi fik burger, mulefrit og fish&chips. Kedelig mulefrit og den friturestegte fisk var ikke værd at spise. Vi er i Skagen, så jeg forventer at fisk er i top.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Line H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
cafeknuthskagen, Ejer hos Cafe Knuth's, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juli 2021

Hej Line det er vi meget kede af og vil tilbyde dig en middag på vores anden restaurant Skagen Rooftop, eller en ny middag på Cafe Knuth.
Vi fik 3 gode anmeldelser i går på Fisk, så jegcteor su har været uheldig .. Er det muligt vi kan gøre det hele om , på vores regning ..??? Jeg kan træffes på 31323365

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. juli 2021 fra mobile enheder

Måske et lidt tyndt grundlag at bedømme på, men for folk som os der er tossede med Irish Coffee: Dette er det bedste sted vi endnu har fundet i Skagen. Hvis du er i tvivl, så spørg bare tjenerne. Selv de påstår kækt at ingen andre laver ligeså gode irish's som dem.. og den er god nok. Eneste lille minus: De bruger ikke kandis-srænger...

Dato for besøg: juli 2021
2  Tak, veronse1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Knuth's, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Knuth's? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering