“Et besøg var ikke nok.”
Anmeldelse af Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
nr. 5 af 87 Restauranter i Skagen
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 85 kr. - 499 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Beskrivelse: Restauranten på toppen Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i mere end 40 år. Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentitet med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser. Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.
Anmeldt 3. oktober 2023

Vi (to sjællændere) var lidt lorne ved tanken om at spise i Skagen, da vi på forhånd forestillede os, at de indfødte var ved at være trætte af turister oven på en lang sommer. Og at prisniveauet nok ville ligge højt.
Begge dele blev grundigt gjort til skamme. Vi fik en virkelig rar og omhyggelig betjening, oven i købet blandt andet af en ung mand, som havde første arbejdsdag, hvilket vi ikke bemærkede, før han selv fortalte det.
Nogle gange oplever man, at tjenere kun af pligt spørger om, hvorvidt man er tilfreds; det var ikke tilfældet her, det var levende og interesseret.
Jeg fik Fish and Chips, hvilket betød friteret havtaske, skærising og jomfruhummer. dertil fritter, som var noget af det bedste jeg har fået udenfor Belgien. Sauce tartare og aioli.
Nogle vil måske mene, at 215 kroner er i overkanten for en så "simpel" ret, men det var så velsmagende, at vi var nødt til at komme igen et par dage senere.

Tak, plys40
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. oktober 2023

Hej - Tak for den flotte anmeldelse. - Vi er meget taknemmelige over at i kom igen. Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldelser (1.133)
Sprog
  • Flere sprog

34-38 af 1.133 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2023

En lørdag aften på Skagen Fiskerestaurant med sand på gulvet, hyggelig livemusik (det vidste vi ikke) samt simpel og velsmagende mad i form af "Fish n' Chips Skagen style". De 3 slags fisk var vel friteret - hverken for meget eller for lidt. Det var virkeligt lækkert. De friterede kartofler (fritter) var super gode. Samme tilberedningskvalitet som fiskene. Øvrigt tilbehør i form af aioli og sauce tartare sad også lige i øjet.
Det korte af det lange; Sådan skal en Fish n' Chips være.
Betjeningen var frisk, imødekommende og med et smil på læben. Da en af parterne foretrak øl til maden, fik tjeneren lov til at vælge. Det blev til en Tågedis fra Skagen Bryghus. Det var et excellent valg.
Næste gang vejen lægges forbi Skagen, skal Skagen Fiskerestaurant have et besøg igen.

Tak, Sten8732

Hej Sten - Velbekomme - Vi ser frem til at byde jer velkommen når i igen er på disse kanter. Mvh. Trine

Anmeldt 24. september 2023

Der er altid hyggeligt at besøge Skagen Fiskerestaurent, der emmer af atmosfære. Og selvfølgelig god mad og en super venlig betjening.
Efter maden var der live musik, der virkelig fik stemningen helt i top.

Tak, Knud A
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2023

Hej Knud - Tak for Dejligt du synes om båd mad, betjening og atmosfære. Mvh. Trine

Anmeldt 18. september 2023

Jeg vil gerne undskylde til søgere på TRIPADVISOR og komme med denne berigtigelse.

Jeg er blevet oplyst om, at jeg for længe siden, den 12.08.2020 skrev en helt uberettiget anmeldelse på TRIPADVISOR om SKAGEN FISKERESTAURANT.

Ærligt: Vi har aldrig været på Skagen Fiskerestaurant, i Skagen i 2020.

Lad mig være ærlige og kalde det min maniske anmeldelse, som kun er fremkommet med det ydmyge ønske at skabe opmærksomhed om et vigtigt stykke af Danmark og samtidig positiv og go omtale af restauranten.

Jeg havde heller ikke skrevet denne berigtigelse, hvis ikke det havde været fordi, at AP PENSION og deres jurasoldater hos KAMMERADVOKATEN (Inge Houe) har foretaget en voldsom angstforværrende digital og fysisk overvågning og derved har rettet min opmærksomhed på denne anmeldelse, som hermed er berigtiget og undskyldt. Magtmisbrug og personlig forfølgelse, overvågning og miskreditering af folk.

Bedste hilsner Jørn

1  Tak, Jorn_D_Nielsen
Anmeldt 17. september 2023

Så hyggelig en aften på Skagens Fiskerestaurant. Igen blev vi mødt med et smilende personale og stemningen igennem hele aftenen var super. Rigtig umage skaldyrsfad, dejlig vin.

Tak, Stina Ø

Hej Stina - dejligt i følge jer velkommen og nød jeres skaldyrsfad og vin. Mvh. Trine

Rejsende, der kiggede på Skagen Fiskerestaurant, kiggede også på

Har du været i Skagen Fiskerestaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering