Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sensommer tur med fisk”
Anmeldelse af Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
nr. 7 af 59 Restauranter i Skagen
Prisklasse: 13 $ - 78 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Beskrivelse: Restauranten på toppen Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i mere end 40 år. Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentitet med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser. Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.
Anmeldt 19. september 2020 fra mobile enheder

Vel til lavet fiskeret. Desserten en smule for frisk når man taler om syltet pære. Men en fortjeneste på 400-500% på vinen er lige i overkanten

Dato for besøg: september 2020
Tak, pjakka
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (715)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 715 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2020 fra mobile enheder

Skagen Fiskerestaurant er velkendt i Danmark, derfor måske har man store forventninger ift. mad og service. Alt er helt normal, ikke super flot og heller ikke dårlig. Husk at reservere bord i forvejen. Hvis man spiser på terrassen, får man fint udsigt til Skagens marina.

Dato for besøg: august 2020
Tak, GregoryAlpha
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Men servitricen var sød. Bestemt ikke pengene værd, men det bliver også hurtigt dyrt, når 6 shots koster 250 kr.

Dato for besøg: september 2020
Tak, pr3hn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trinexxx, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Hej Thomas
Tak for dit besøg.
Dejligt du synes om vores betjening. En anden gang må du ikke tøve med at nævne det for jeres tjener som kunne have handlet ud for din kritik imens i var her, så du ikke var gået herfra med den oplevelse.
Vi håber at måtte byde jer velkommen en anden gang.
Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. september 2020

Beliggenheden er jo helt suveræn og maden var også rigtig god, fik Fish & Chips med rigitig gode chips, men især fiskestykker og hummerhalen var helt suveræn.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Carsten P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Maden var gennemsnitlig og OK, men en elendig service. Vi blev overset, da vi havde fået bord. Langsom betjening og da vi skulle betale, måtte vi efter lang tids venten henvende os indendørs, før der skete noget. Ingen tilbød ekstra tilkøb i from af kaffe og/eller dessert. Der var en del borde, der ventede på betaling som os og der var flere nytilkomne gæster, der gik pga af den ikke eksisterende betjening.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Hanna1953
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trinexxx, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Hej Hanna
Tak for dit besøg.
Vi kan kun beklage din oplevelse af manglende service, det er bestemt ikke en oplevelse vi ønsker at give vores gæster. Vi har i september haft usædvanlig travlt i september og har nu styrket vores team med ekstra tjenere på gulvet. Vi håber at måtte byde jer velkommen en anden gang.
Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Skagen Fiskerestaurant, kiggede også på

 

Har du været i Skagen Fiskerestaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering