Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aftensmad med bib-toner”
Anmeldelse af Havnens Fiskehus

Havnens Fiskehus
nr. 54 af 73 Restauranter i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 25. juli 2019 fra mobile enheder

Ved luge 1 bestiller man mad og drikke. Samtidig får man en bibber, der lyser og bibber når maden er klar i luge 2. Ved afhentning i luge 2 efterlader man sin bibber, som personalet IKKE slukker. Da vi sad ved luge 2, fik vi maksimalt ud af alle disse bibber-devices og måtte spise vores aftensmad i konstante og irriterende bib-toner. Forslag: lad jeres lille device blinke, når maden er færdig og drop bib-tonerne. Vi gider ikke sidde i bib-bib-bib-bib igen.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, 488joanr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (86)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

23-27 af 86 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2019 fra mobile enheder

Vi valgte bare lidt let til frokost og her kunne man få lune fiske frikadeller fra grillen med kartoffelsalat til 85 kr...
Det smagte dejligt og kartoffelsalaten så hjemmelavet ud, der var skræl på kartoflerne, de var virkelig gode...og fiskefrikadellerne smagte også dejligt..
Betjeningen var sød og rart og der var hurtig betjening.
Har ikke nogle billeder af stedet, glemte det helt for det var jo i uge 27 ( Hellerup ugen) og så kan man jo selvfølgelig kun blive forgabt i de smarte biler, så i får lige et par billeder af dem, de holdte jo lige ved siden af restauranten.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Tina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2019

De bedste fiskefrikadeller vi har smagt til dato, (dem uden laks). Fin lille fiskebutik, hvor man også kan købe drikkevarer og nyde det udenfor i gode omgivelser. Det er selvfølgelig Skagen priser, men det er pengene værd.

Dato for besøg: juni 2019
3  Tak, AnnaMRK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2019 fra mobile enheder

Vi ankom til Skagen igår sidst på eftermiddagen og besluttede at hente mad til aften. 2 x skaldyr (muslinger, pil selv rejer og jomfruhummerhaler, salat og hjemmebagt brød) og 2 gange havnes fiske fad (rejer, fiskefilet, fiskefrikadelle, varmrøget laks, salat, kartoffelsalat og brød). Alt var super friskt og smagte utroligt lækkert.
Der var rigeligt, så 3 fade ialt havde været nok.

Idag valgte vi at få frokost på stedet. 3 gange fiskesuppe og en gang hjemmelavet fish and chips. Igen rigtig lækkert, fiskesuppen var udsøgt med masser af fisk og skaldyr.
Den hjemmelavede fish and chips kom med meget lækker fisk, men pommefriterne var triste. De kunne godt være hjemmelavede og håndskårne, men det var den eneste anke på 2 dages måltider.

Vi kan kun anbefalet stedet.

Tak for lækker mad.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, nordkajen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. maj 2019

Jeg valgte en rødspætte med pommes til, fisken var lille og tynd, men smagte godt nok. Min hustru valgte deres stjerneskud, var ikke bedre end dem vi har fået til en billigere pris andre steder i Danmark.

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, allanhk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Havnens Fiskehus, kiggede også på

 

Har du været i Havnens Fiskehus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.