Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blev lidt skuffet”
Anmeldelse af Havnens Fiskehus

Havnens Fiskehus
nr. 54 af 73 Restauranter i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 1. maj 2019

Jeg valgte en rødspætte med pommes til, fisken var lille og tynd, men smagte godt nok. Min hustru valgte deres stjerneskud, var ikke bedre end dem vi har fået til en billigere pris andre steder i Danmark.

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, allanhk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (86)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

27-31 af 86 anmeldelser

Anmeldt 26. april 2019

Vi valgte at købe frisk fisk med hjem til frokosten. Der var et rimeligt udvalg, men priserne var lidt høje, sikkert pga af påsken.

Dato for besøg: april 2019
Tak, ukw45
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2019 fra mobile enheder

På vores tur besluttede vi os for at indtage frokosten på havnen. Vi bestilte Stjerneskud til kr. 145,- og en Laksesalat til kr. 125. Begge dele var middel i størrelse, og meget hurtige meldt klare i lugen for udlevering. Måske man skulle bruge lidt energi på at anrette med lidt mere fyld, der er ingen forskel på et stjerneskud fra Føtex til kr. 25, og den der blev udleveret her. Så en lidt skuffende oplevelse.

Dato for besøg: april 2019
Tak, ahmheiss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Stjerneskud, lækkert tilberedt til en fornuftig pris i særdeles hyggelige omgivelser. Er man så heldig som vi var og vejret i oktober tillader en at sidde ude i solskind fra en skyfri himmel- ja så kan stedet ikke bydde på mere

Dato for besøg: oktober 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Torben A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2018

Dejlig frisk og veltillavet fisk med skønt tilbehør. God og venlig betjening. Hyggelig og afslappet stemning. Vi kommerhelt sikkert igen.

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, tomhanne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Havnens Fiskehus, kiggede også på

 

Har du været i Havnens Fiskehus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.