Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi fik takeaway ”

Mamma's Pizza & Restaurant
nr. 54 af 59 Restauranter i Skagen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. august 2020 fra mobile enheder

Vi fik takeaway og det var rigtig godt.
Velsmagende og rygende varm. Nr.72
Det kan anbefales. Pris er i den billige ende.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Gittemor63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 63 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Vi fik tre forskellige pizzaer og ingen af dem var særlig gode. Der er ikke mad med professionel stolthed som serveres.

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, Henrik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 fra mobile enheder

Virkelig dårlig oplevelse.
Ventede 45 min på 6 burger. De kom aldrig så vi gik igen. Og der var ikke mange mennesker. En der var med os fik kold pizza. Da han fik fat i tjeneren, stak han fingeren i pizza for at mærke, og gik derefter ud for at varme den igen. Sørme ulækkert.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 786jenskristiann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 fra mobile enheder

Utrolig dårlig betjening
Min pizza var iskold ved servering
Da vi spurgte om Det kunne passe stak tjeneren fingeren i min pizza og blev sur
Smed den bare i ovnen igen og kom ind med den samme pizza igen
Vi ventede samtidig på 6 burgere som tog 45 min

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 319kennethj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2020

Dyrt. Fik en pizza med skinke og pepperoni (5 stykker pepperoni) og en portion nachos con carne som skulle være med oksekød men det var skinke der var på.

Dato for besøg: maj 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Weiler71
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Mamma's Pizza & Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Mamma's Pizza & Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering