Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Bjarne A
Silkeborg, Danmark

Lækkert ophold

Anmeldelse af Jeckels Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. feb. 2021
Jeckels Hotel, her for man lidt indtryk af hvordan det var at bo på et badehotel i det tidligere århundrede. Betjeningen, indtjekningen, værelserne og det hele er perfekt, her kommer vi igen til næste år. Det behøver ikke at være sommer for at få nogle gode oplevelser her.
Dato for ophold: februar 2021
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Pool
Indendørs pool
Vis flere hoteller i Skagen
Anmeldt d. 8. januar 2020

Et dejligt sted til vandreture, afslapning, god mad på Ruths hotel overfor.
Nær ved strand, klit og natur for alle pengene.
Kun 4 km til Skagen by, hvor der er mange seværdigheder.
Lidt længere til Grenen.

Dato for ophold: september 2019
Tak, ellenhoulbergt
Anmeldt d. 15. maj 2019

Toppen af Danmark. Meget skøn natur og fantastiske museer. Fremragende havnemiljø.Flotte gamle huse.Meget hyggeligt at gå rundt i de gamle gader. Mange og alsidige forretninger. Berømte restauranter. Brømdums Hotel og Ruths Hotel.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med RCI
Tak, Escape35611317002
Anmeldt d. 12. februar 2019 fra mobile enheder

Højen (Gl. Skagen) er det perfekte valg til en uges ferie her om vinteren, hvor der kan gås lange ture i klitterne - og der er rig mulighed for enten at spise på en af de lokale restauranter eller købe fisk inde i Skagen og selv lave mad i de perfekt indrettede ferielejligheder på Jeckels, som har det hele.
Lejlighederne findes i 3-4 størrelser, som alle er udstyret med køleskab, kogeø, ovn, mikrobølgeovn, tv, internet med eget bad og toilet.
Der er rent og pænt - og slutrengøring er inkluderet, hvilket også gælder sengetøj, håndklæder, viskestykker mv.

Dato for ophold: februar 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Jan J
Anmeldt d. 13. februar 2017 fra mobile enheder

Her i Gammel Skagen er stemningen og vejret som sædvanlig perfekt i uge 7. Vi nyder livet og det rolige område her. Her er rent og super lækkert, dejlig og enkel indretning. Vi er 5 minutters gang fra stranden.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 381bjarnea
Anmeldt d. 20. oktober 2016

Skagen, toppen af Danmark. P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Holger Drachmann, de er her alle sammen. Hotel Jeckels timeshare har den helt rette stemning. 5 min fra den dejligste strand, udsigt til Sømærket og 10 min fra den hyggelige Skagen by. Masser af muligheder for kultur, museer, gallerier, butikker, restauranter, musik samt vindblæste gåture i den skønne og uspolerede natur. Man kommer igen, år efter år!!

Dato for ophold: oktober 2016
  • Rejsetype: Rejste som par