Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig lækker mad”
Anmeldelse af Muusu

Muusu
nr. 16 af 1.061 Restauranter i Riga
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 24 $ - 49 $
Køkkener: Europæisk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. oktober 2017

Muusu er klart et besøg værd. Virkelig lækker mad. Vi var 4 på restauranten og fik et bredt udvalg af deres retter. Alle virkelig lækre.
Maden og betjeningen var i top.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, LiseBorgselius
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (537)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 537 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2017 fra mobile enheder

Fin mad,fin betjening og kun ros herfra-
Vi fik steak og dessert og ville dele en likør hvilket så blev serveret i to glas
Inga var den perfekte tjener

Tak, hannelore1966
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public Relations Manager hos Muusu, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Guest, thank you for positive review! We highly estimate your good words!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. maj 2017 fra mobile enheder

Vi var to vennepar i den hyggelige og spændende Muusu i Riga. Excellent, kompetent og imødekommende personale serverede en lækker, velkomponeret og delikat menu.

Tak, 67steen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public Relations Manager hos Muusu, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. maj 2017
Google Oversæt

We are happy for your positive experience at our restaurant and your nice words!

Thank you!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. april 2017 fra mobile enheder

Restauranten er beliggende i et af Rigas smukke huse i den gamle bydel. Indretningen er skøn nordisk. Betjeningen høflig.
Menukortet er varieret. Retterne fint anrettet. Råvarerne er utrolig lækre og bliver præsenteret så flot.
Den anbefalede vin var fantastisk. Der er et stor udvalg af cocktails både med og uden alkohol.

Tak, line2980
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public Relations Manager hos Muusu, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. april 2017
Google Oversæt

We are happy for your positive experience at our restaurant and your nice words!

Thank you very much!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. november 2016

Virkelig lækker mad, især forretterne var superbe. Meget venlig betjening, vores tjener hentede vin fra en anden restaurant, da han mente, den ville opfylde vores ønske.

Lidt i den dyre ende for Riga, men rigtig lækkert.

Tak, David N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public Relations Manager hos Muusu, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. marts 2017
Google Oversæt

Thank you for devoting time for the reference. We highly estimate your good words!
Hopefully we will see you again very soon and it will be another great experience!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Muusu, kiggede også på

Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 

Har du været i Muusu? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering