Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very poor.”
Anmeldelse af ABC Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
ABC Hotel
Vurderet som nr. 83 ud af 112 hoteller i Riga
Anmeldt 6. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sami S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (89)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

36-40 af 89 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Choose a room far from the restaurant and parking lot.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Turo L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Some other hotel.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Sinppu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2010, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, eric-burdon
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2005
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2005
4  Tak, don c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Riga
0.8 km væk
Best Western Airport Hotel Mara
4.5 km væk
BEST Hotel Riga
BEST Hotel Riga
Nr. 56 af 112 i Riga
193 anmeldelser
5.9 km væk
Radi un Draugi
Radi un Draugi
Nr. 7 af 112 i Riga
671 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
7.6 km væk
Dodo Hotel
Dodo Hotel
Nr. 52 af 112 i Riga
461 anmeldelser
4.1 km væk
Bellevue  Park Hotel Riga
2.0 km væk
Rixwell Elefant Hotel
Rixwell Elefant Hotel
Nr. 18 af 112 i Riga
612 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i ABC Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om ABC Hotel

Adresse: Shampetera iela 139a, Riga 1046, Letland
Beliggenhed: Letland > Riga Region > Riga
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 83 ud af 112 hoteller i Riga
Hotelklasse:3 stjerner — ABC Hotel 3*
Antal værelser: 60
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, HostelWorld, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på ABC Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Abc Hotel Riga

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering