Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glimrende hotel”
Anmeldelse af SemaraH Hotel Metropole

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
SemaraH Hotel Metropole
Vurderet som nr. 13 ud af 112 hoteller i Riga
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. januar 2017 fra mobile enheder

Fint hotel. Pænt værelse, men lidt lille. Lidt problemer med wifi, men fik det til at virke. God morgenmads buffet. Godt placeret i forhold til den gamle bydel. Lidt begrænset tv udbud på værelset. Kun Euronews, ikke CNN.

Overnattede: Januar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Hans-Henrik Q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (784)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 784 anmeldelser

Anmeldt 17. december 2016

Godt hotel, venlig betjening.
Restaurant, tja.Bastant mad og sødet pasta. Morgenmad som de fleste steder nu om stunder, hvor vi er så forvente.
Beliggenhed tæt på operaen, men generelt er der ikke langt til noget i indre by.

  • Overnattede: December 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Ulla S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2016

Super beliggenhed, med sporvognene lige uden for døren og shoppingcenter på den anden side af gaden :-) Morgenmadbuffet med det meste. Brød, pålæg. Yoghurt med 6-8 forskellige tilbehør. Bacon, æg, pølser, pandekager, champignon, stegte kartofler.
Værelset er pænt og rent, og der bliver gjort rent hver dag.

  • Overnattede: Maj 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, ihlDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2016

Dejligt hotel med venligt personale og rene værelser. Vi boede i et Business Double Room, som havde en god størrelse, også badeværelset. Hotellets beliggenhed er rigtig god, kun 2 minutters gang hen til restauranter og butikker mv. Super nemt at komme til hotellet fra lufthavnen, da bussen stopper næsten ved døren (stoppet hedder Auto..et eller andet). Det eneste minus var appelsinjuicen til morgenmaden, som smagte fælt, men det er efter min erfaring oftest sådan på hotellerne ligegyldigt standarden. Hvis man kan se igennem fingrene med det, så er det absolut et godt hotel, især pga. beliggenheden :)

  • Overnattede: April 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Tine C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2015

Morgenmadsbuffen er helt i top! Der er alt hvad hjertet begære både deres eget men også en masse andet europæisk, så der er noget for alle. Personalet er så søde og venlige - værelserne bliver gjort pæne rene og der bliver skiftet håndklæder og sengetøj hver dag. Udover hårtørrer har de shampoo, balsam, body showet og Boyd lotion samt hjemme sko. Hotellet kan helt klart anbefales!!

  • Overnattede: Februar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, aSteffensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Riga
0,2 km væk
Wellton Centrum Hotel & SPA
0,1 km væk
Wellton Riga Hotel & SPA
0,3 km væk
Radi un Draugi
Radi un Draugi
Nr. 8 af 112 i Riga
678 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,7 km væk
Radisson Blu Elizabete Hotel
0,5 km væk
Tallink Hotel Riga
Tallink Hotel Riga
Nr. 17 af 112 i Riga
956 anmeldelser
0,6 km væk
Neiburgs Hotel
Neiburgs Hotel
Nr. 1 af 112 i Riga
814 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i SemaraH Hotel Metropole? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om SemaraH Hotel Metropole

Adresse: Aspazijas bulvaris 36/38, Riga 1050, Letland
Beliggenhed: Letland > Riga Region > Riga
Faciliteter:
Bar/lounge Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 8 romantisk hotel i Riga
Nr. 9 forretningshotel i Riga
Nr. 13 luksushotel i Riga
Prisområde: 398 kr.-784 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — SemaraH Hotel Metropole 4*
Antal værelser: 88
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på SemaraH Hotel Metropole. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Metropole Hotel Riga

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering