Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig med dejlig mad”
Anmeldelse af Cru

Cru
nr. 42 af 1.151 Restauranter i Tallinn
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 22 $
Køkkener: Europæisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 26. marts 2016

Dejlig mad, rigtig god vin, super venlig betjening. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Husk at bestille bord.

Dato for besøg: april 2015
Tak, Mette W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (755)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 755 anmeldelser

Anmeldt 14. maj 2015 fra mobile enheder

Best i Tallinn! Har været her i 14 dage, spist ude hver dag og kun gået efter det bedste - Cru er det bedste indtil videre! Super kompositioner af råvare for kun at levere den bedste smag. Prof. personale. En rigtig god oplevelse!

Tak, Peter J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2014 fra mobile enheder

Kan kun anbefales. Gourmet til rimelig pris, opmærksom og dygtig tjernerstab. Overskueligt menukort hvor der alligevel er noget for enhver smag.

Tak, 553s_renl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2014

En yderst dejlig og behagelig restaurantoplevelse med overskud til at servere de mest delikate retter vi længe har oplevet. Tjenerne render rundt med headsets og intet er overladt til tilfældighederne og det kan mærkes. Perfekt servering og bemærkelsesværdigt ingen salt- og peberbøsser på bordene. De ved maden er i orden. Tunbøffen kan anbefales.

Dato for besøg: april 2014
Tak, SNogen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2013

Med en særdeles behagelig og kompetent betjening fik vi vort bedste middag i Tallinn. Maden var veltillavet, smagfuld og helt på niveau med gode danske restauranter. Og mest af alt i et turistområde skal man lede lidt efter de gode restauranter.

Dato for besøg: august 2013
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Niels N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cru, kiggede også på

Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Har du været i Cru? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering