Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel restaurant i særklasse”
Anmeldelse af Mix

Mix
nr. 12 af 1.151 Restauranter i Tallinn
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 25 $
Køkkener: International, Fusion
Spisemuligheder: Morgenmad, Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 21. september 2018 fra mobile enheder

Smukke rammer med flot kunst på væggene. Tallerkner var smuk anrettet og sangene skuffede bestemt ikke. Personalet var yderst professionelt, venligt og dygtige. En varm anbefaling.

Dato for besøg: september 2018
2  Tak, 702najaw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (592)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 592 anmeldelser

Anmeldt 21. april 2016

Troede vi havde gemt det bedste til sidst efter at ha læst de gode anmeldelser på tripadvissor, og bestilte bord hjemmefra. Blev mødt af en hyggelig servitør, men hun virkede vældig usikker og helt ny. Bestilte fiskeoverraskelsen og kødoverraskelsen. Blev spurgt om der var noget vi ikke kunne lide. Da jeg bestilte kødmenuen og ikke kan lide blæksprutte var jeg ganske overrasket over at få serveret blæksprutte. Spurgte om ikke det var fisk, men kokken sagde det var hverken eller fortalte hun som serverte. Fik en god suppe som var det bedste. Fik så serveret en næsten rå bøf, og var ikke spurgt hvordan den skulle være stegt . Foretrækker medium plus og ikke rå. Sovsen var ikke passende, smagte for sødt og af tomatpure. Dertil stærk sennup. Tror kokken havde taget ferie og overladt køkkenet til en tilfældig. Min mand var dog rimelig tilfreds. Jeg lå syk i nat, tror det var bøffen. Vi var på fine gode steder i Talinn som lå på over 100 pladser tripadvissor og som var helt perfekt i forhold til denne madoplevelse som var dyr og skuffende.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, aga2n
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mix_2012, Owner hos Mix, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. april 2016
Google Oversæt

Thank you for your feedback here on Tripadvisor.com – a channel that we continuously observe as we do not only want praise, but also constructive criticism like yours. We constantly use feedback from our guests in our internal meetings and trainings.

We are sorry to hear that your visit to our restaurant MIX was not as expected. Certainly we all know that human beings can make mistakes, as you did mention about the waitress, she is on her training period at the moment, but we all need to start somewhere. We believe because of that reason you might have misunderstood the conception of the surprise menu. As far as it goes about the taste of the food, we are sorry to hear we did not meet your expectations. As we know tastes are so diffrent between people. Hopefully next time when you visit you can find something suitable for your taste. We will do everything to ensure no re-occurrence and do our best in the future.

Should your travels bring you back to our beautiful city at any time in the future it would be our pleasure to welcome you back in our restraunt .

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. februar 2016

Kan slet ikke rose Mix nok. Vi fik så god mad at vi stadig snakker om det og sammenligner det når vi tager ud og spiser. Der er stadig ikke nogen der har nået deres niveau.
Vi havde en skøn aften og vi kommer helt sikkert tilbage næste gang vi er i Tallin

Dato for besøg: maj 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Julie H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2013

Vi besøgte restauranten på vores bryllupsferie i oktober 2013. Til at starte med var vi noget skeptiske, da mange borde stod tomme, men vores bange anelser blev gjort til skamme.

Vi valgte en 3-retters surprise menu, hvortil vi bestilte en Chardonnay fra Australien til forretten og Amarone til hovedretten. Vi fik ikke mere af vide, da kokken selv ville finde på noget specielt.

Inden vi gik igang med selve måltidet fik vi serveret en lille snack af aubergine og roastbeef, virkelig lækkert! Forretten var carpaccio af tyr, en af de aller bedste forretter jeg nogensinde har smagt. Hovedretten var Fillet Mignon og smagt også fantastisk. Desserten var lidt en fuser i forhold til forret og hovedret, men slet ikke nok til at komme ned på 4 stjerner.

Tjeneren var fantastisk hele vejen igennem - god til at vejlede og præsentere maden ... og meget let at forstå (på engelsk).

En helt fantastisk oplevelse for ca. 750 inklusive alt for 2 personer. Et lignende måltid vil koste minimum det dobbelte i København!

Kan bestemt anbefales!

Dato for besøg: oktober 2013
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
1  Tak, RichardtL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2013

Som vores søn sagde: Mor, dette er verdens bedste restaurant ! og dette siger ikke så lidt, vores søn er normalt ikke den som smager på retter som han ikke kender. Her blev der åbnet sig en ny kulinarisk verden for ham. Kan varmt anbefales. Vi var her 3-4 gange på de 3 dage vi besøgte byen.

Dato for besøg: juli 2013
1  Tak, Bettina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Mix, kiggede også på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
 

Har du været i Mix? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering