Guidet historisk vandretur i Tallinns gamle bydel
Tjek kapacitetVis alle produktoplysninger

Sådan kan du opleve Danish King's Garden
Anmeldt d. 4. august 2019 fra mobile enheder

Er glad for man ikke skal betale for at komme ind. Som dansker er dette naturligvis et must see, nu vores elskede Dannebrog blev givet til os her. Ja jeg medgiver der er andre interessante historiske ting her også, meeeeen Dannebrog er absolut det bedste og det ALLE tourguiderne talte om.

Dato for oplevelse: august 2019
1  Tak, jakin70
Anmeldt d. 16. november 2018

Stedet hvor Dannebrog måske faldt fra himlen. Her er et fint kunstværk og og udmærket vue over byen.

Dato for oplevelse: november 2018
Tak, VendeliaTravels
Anmeldt d. 21. december 2017 fra mobile enheder

af Danmarks historie. Det er ikke spektakulært, men er bestemt et besøg værd. Danish Kings Garden er en del af Old Town Tallinn

Dato for oplevelse: december 2017
Tak, Gr_Lemvig
Anmeldt d. 27. oktober 2017 fra mobile enheder

Historien omkring stedet er bedre end stedet. En cirkel af blomster med nogle spøgelser omkring. Ikke det store, men sjovt at kunne fortælle historien om Dannebrog!

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, danielsY7529NF
Anmeldt d. 30. juni 2017 fra mobile enheder

På vores rundrejse i Baltikum var besøget i Kongens have i Tallin højdepunktet. Kong Erik Menved forærede haven til hansestaden Tallin mod at den i al fremtid skulle være åben for besøg. I år 1219 var Tallin besat af danske korsriddere og den 15. Juni om aftenen lige efter maden, blev de overfaldet af en estisk styrke. Da danskerne var allermest trængt, faldt vort flag Dannebrog, angiveligt fra himlen og med dens hvide kors på den blodrøde baggrund opmuntrede flaget de danske korsriddere. Danskerne vandt herefter slaget og sad på magten i Tallinn.
Haven er virkeligt et besøg værd og er i øvrigt gratis at besøgt.
Man kan købe honning-øl, Saku Modu, oppe i baren Dannebrog, der er indrettet på en gangbro på bymuren inde i haven. Så kan man nyde det søde øl og nyde udsigten over haven. Øllet koster kassen som så meget andet i Tallin.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, karlvinther