Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.888)
Filtrer anmeldelser
2.889 resultater
Medlemsvurdering
2.201
611
63
9
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.201
611
63
9
5
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.889 anmeldelser
Anmeldt d. 24. januar 2018

Vi boede på hotellet i august 2015. Værelset havde en god størrelse, og var pænt og lækkert. Det samme var badeværelset. Morgenmadsbuffeten var super lækker, og havde et godt udvalg. Og så er det godt til prisen. Jeg ville helt sikkert bo der igen, hvis jeg skulle til Tallinn igen. Det kan virkelig anbefales.

Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Trine O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. maj 2017 fra mobile enheder

Hotellet ligger utroligt godt lige udenfor bymuren. Man kan derfor tage en taxi lige til døren eller en sporvogn som holder 15 meter fra hotellets dør. Værelserne er vildt lækre og personalet meget hjælpsomme. Meget dejligt wellness område i hotellets kælder.

Dato for ophold: maj 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, MHMH2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tendo L, Manager hos Hotel Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. maj 2017
Google Oversæt

Dear MHMH2014!

Thank you very much for choosing Hotel Palace for your stay and sharing your feedback with our entire team.
Happy to hear, that you found our hotel to be incredible. Thank you also for saying our team to be very friendly.

We all wish you a wonderful upcoming summer and hope to welcome you back soon.

Best regards,
Tendo Lindvest

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. januar 2017

Hotellet ligger super placeret i forhold til Tallinn Oldtown. Dejlig store værelser, fin badeværelse. Gode senge. Søde receptionister, god morgenmad. Ok priser.
I alt en rigtig god oplevelse. Jeg kommer bestemt igen. Særdeles god internet forbindelse

Dato for ophold: januar 2017
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Morten R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ott R, Front Office Manager hos Hotel Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. februar 2017
Google Oversæt

Dear Morten R,

Thank you for visitihng Hotel Palace!

We are glad to read that you enjoyed your stay with us. I agree that our hotel is very conveniently located in order to explore the sights nearby. Thank you for so many positive comments towards our staff and facilities.

Hotel Palace is looking forward to welcome you back!

Kind Regards,
Ott Riiel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. oktober 2016

Kan varmt anbefale Hotel Palace. Værelset var flot og rent, sengen lige tilpas og badeværelset var lækkert. Alting virkede, og der var ingen støj. Morgenmadsbuffeten var frisklavet og med mange ting at vælge imellem. Poolen var ikke så stor, men spaområdet var flot og velholdt. Personalet var venlige og servicemindede. Hotellet ligger i gåafstand til de fleste seværdigheder og masser af gode restauranter.

Dato for ophold: oktober 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Marianne_T_D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Annika_Maripuu, Acting Hotel Manager hos Hotel Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Marianne_T_D,

Thank you very much for staying at Hotel Palace. We are happy to hear that you had lovely stay with us. We appreciate a lot your kind words about room appearance and rich breakfast. I agree that our windows are quite soundproof and that’s why there is not much noise.
Thank you also for pointing out our service-minded staff. Glad that, you noticed the service attitude.

You are always welcome back.
With kind regards,
Annika Maripuu

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. oktober 2016

Dejligt design hotel tæt på den gamle bydel. Flotte rene værelser. BAdeværelse med varme i gulvet og godt udvalg af sæber. morgenmad lidt over middel, men savner bedre brød. God kaffe. Hotel bedst til par .

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Helle B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kri1234, Front Office Manager hos Hotel Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Helle B,

Thank you for your kind feedback. We are glad you enjoyed your stay at Hotel Palace. Thank you for mentioning the convenient location, nice rooms and good selection of bathroom amenities. Thank you for your suggestions regarding the bread at the breakfast.

We are looking forward to welcoming you back at Hotel Palace.

Kind regards,
Kristiina Prants

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser