Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com69 $
Hotels.com69 $
Priceline69 $
eDreams69 $
Travelocity69 $
Prestigia.com96 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.291)
Filtrer anmeldelser
1.291 resultater
Medlemsvurdering
576
482
177
41
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
576
482
177
41
15
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.291 anmeldelser
Anmeldt d. 31. august 2018

Et hotel, hvor man føler sig hjemme - kan anbefales til andre - ligger ideelt i den gamle bydel, som er værd at udforske. Her er mange historiske bygninger, og det er her alle de gode restauranter og underholdnings faciliteter befinder sig - Eneste lille minus: Man kan sige, at hvis man er i bil og hotellets P-pladser er optaget, så kan der være problemer med at finde en P-plads tæt på hotellet.

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ker487
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. maj 2018

Jeg skulle have boet på et andet hotel, men på grund af en masse bøvl, blev jeg opgraderet til dette hotel der var i samme hotelkæde. Det var derfor bedre end ventet og net brigtigt godt hotel med en fin service.

Dato for ophold: april 2018
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 253s_renm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Justina M, Front Office Manager hos Artis Centrum Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. maj 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. marts 2016

Hotellet ligger meget centralt og har rummelige værelser. Stort badeværelse med det hele. Fin receptionsbetjening. Righoldig morgenmad er inkluderet. Privat shuttle service til en rimelig pris til lufthavnen.

Dato for ophold: marts 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Soeboe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. april 2013

Rigtigt fint hotel i centrum af Vilnius. Boede her i forbindelse med forretningsrejse og hertil egnede hotellet sig fint. Gode engelskkundskaber i receptionen og generelt søde og smilende personale.
Morgenmaden har et godt udvalg.

Dato for ophold: april 2013
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Daniel S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 30. juli 2010

Kunne ikke være mere uenig med lelijus 2000's anmeldelse.
Fandt dette hotel fremragende, og alt receptionspersonalet kunne ikke være mere hjælpsomme og venlige, også bartendere.
Placering meget god.
Maden på hotellet dyr.
Gratis Business Center.
Værelset behageligt og rent.
Eneste lille minus var støjen fra mennesker i gaderne udenfor, uden for hotellets kontrol.
Vilnius selv mindre turist-bevidst end andre baltiske stater, men stadig meget interessant.
Hvis jeg vender tilbage, vil jeg helt sikkert have lyst til at bo på dette hotel.

Tak, balticbash
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.in. Se original
Se flere anmeldelser