Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
58 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 26/05/21
Hotels.com
60 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 27/05/21
ZenHotels.com
78 $
57 $
Se tilbud
SPAR 21 $
Expedia.com60 $
Priceline58 $
StayForLong78 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.061)
Filtrer anmeldelser
2.061 resultater
Medlemsvurdering
1.050
855
132
16
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.050
855
132
16
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.061 anmeldelser
Anmeldt d. 21. marts 2018 fra mobile enheder

Super god beliggenhed. Lige i centrum.
Rent og pænt. Morgenmadsbuffen er rigtig god. Personalet taler ikke specielt godt engelsk. Service er ok, men der er plads til forbedring. Værelserne er rummelige og gode.

Dato for ophold: marts 2018
Tak, FruBernhard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Remigijus M, Guest Relations Manager hos Novotel Vilnius Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. april 2018
Google Oversæt

Dear FruBernhard,

Thank you for your review of our hotel, and we are really happy that you liked our location and rooms.

Hopefully you will choose again next time you are in Vilnius!

Sincerely,
Remigijus Markevicius
Front Office Manager Assistant

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. februar 2018 fra mobile enheder

Boede på dette skønne hotel i forbindelse med en forretningsrejse. Hotellet ligger super godt og centralt. Personalet er søde og imødekomne. Værelserne er super gode og en fin størrelse. Morgenmaden er også super god og der er alt hvad man behøver. Helt sikkert er besøg værd igen :)

Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Audia4dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Remigijus M, Guest Relations Manager hos Novotel Vilnius Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. februar 2018
Google Oversæt

Dear Audia4dk,

thank you very much for your review! We are very glad, that you liked the services of our staff, the breakfast, as well as the room.

We trust you will choose us again on your next trip to Vilnius :)

Have a great day!

Sincerely,
Remigijus Markevicius
Front Office Manager Assistant

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. maj 2017 fra mobile enheder

Jeg er holdt op med at tælle hvor mange gange jeg har overnattet her, denne gang havde jeg fruen med og hin var ikke skuffet, dejligt med seperat bruse- og karbad, dejlige store senge, rent og velholdt. Morgenmaden er mangfoldig og så sætter jeg stor pris at kunne få en omelet til morgenmad.

Dato for ophold: maj 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Websmed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operations Manager hos Novotel Vilnius Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2017
Google Oversæt

Dear Websmed,

thank you very much for your loyalty and sharing your experience here. It means us a lot. Rest assured we will do our best that your future stays leave the same or even better impression.

Looking forward for your next arrivals!
Sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. oktober 2016 fra mobile enheder

Retur i Vilnius og denne gang bor jeg på Novotel. Til trods for at jeg ankom ved 2 tiden om natten fik jeg en god betjening og med smil inkl. lidt humor. Værelset er ok dejligt og lyst, pænt badeværelse hvor alt fungere som det skal. Morgenbuffet er helt som det skal være, med venligt personale.
Hotellet ligger godt placeret på kanten af den gamle bydel og ikke langt til floden.
Kan anbefales kommer gerne igen.

Dato for ophold: oktober 2016
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Steen M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operation Manager hos Novotel Vilnius Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2016
Google Oversæt


Dear Steen M,

thank you very much for choosing Novotel Vilnius Centre for your return to Vilnius! We are happy your choice met your expectations: you were met with friendly manner at 2 AM and our rooms, breakfast and teams were at the right level and place.
Please do not hesitate to book our Hotel for your future stays! We will be happy to welcome you back!
Yours sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. september 2016 fra mobile enheder

Ingen trafiklarm. Rigtig gode og store senge og vigtigt. Sengetøj af bomuld, ikke nylon. Aircondition sikrer godt natteklima i denne efterårs varme bølge.
Personalet meget venligt og smilende.
Morgen Buffet incl. Optimal.

Dato for ophold: september 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Finn M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operations Manager hos Novotel Vilnius Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. september 2016
Google Oversæt


Dear Finn M,

we are grateful for your positive review and 5 out of 5! It was a pleasure to read you enjoyed our large beds, linen, and that your were able to have a good rest thanks to our cooling system. Moreover, we are very glad that our staff made you feel welcomed as well as breakfast was to your taste.

We certainly hope to welcome you back in the near future and thank you for your previous stay indeed.

Yours sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser