Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.891)
Filtrer anmeldelser
1.891 resultater
Medlemsvurdering
963
794
115
14
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
963
794
115
14
5
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.891 anmeldelser
Anmeldt 7. februar 2018 fra mobile enheder

Boede på dette skønne hotel i forbindelse med en forretningsrejse. Hotellet ligger super godt og centralt. Personalet er søde og imødekomne. Værelserne er super gode og en fin størrelse. Morgenmaden er også super god og der er alt hvad man behøver. Helt sikkert er besøg værd igen :)

Overnattede: februar 2018, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Audia4dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Remigijus M, Guest Relations Manager hos Novotel Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. februar 2018
Google Oversæt

Dear Audia4dk,

thank you very much for your review! We are very glad, that you liked the services of our staff, the breakfast, as well as the room.

We trust you will choose us again on your next trip to Vilnius :)

Have a great day!

Sincerely,
Remigijus Markevicius
Front Office Manager Assistant

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. maj 2017 fra mobile enheder

Jeg er holdt op med at tælle hvor mange gange jeg har overnattet her, denne gang havde jeg fruen med og hin var ikke skuffet, dejligt med seperat bruse- og karbad, dejlige store senge, rent og velholdt. Morgenmaden er mangfoldig og så sætter jeg stor pris at kunne få en omelet til morgenmad.

Overnattede: maj 2017, rejste som par
Tak, Websmed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operations Manager hos Novotel Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. juli 2017
Google Oversæt

Dear Websmed,

thank you very much for your loyalty and sharing your experience here. It means us a lot. Rest assured we will do our best that your future stays leave the same or even better impression.

Looking forward for your next arrivals!
Sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2016 fra mobile enheder

Retur i Vilnius og denne gang bor jeg på Novotel. Til trods for at jeg ankom ved 2 tiden om natten fik jeg en god betjening og med smil inkl. lidt humor. Værelset er ok dejligt og lyst, pænt badeværelse hvor alt fungere som det skal. Morgenbuffet er helt som det skal være, med venligt personale.
Hotellet ligger godt placeret på kanten af den gamle bydel og ikke langt til floden.
Kan anbefales kommer gerne igen.

Overnattede: oktober 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Steen M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operation Manager hos Novotel Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. oktober 2016
Google Oversæt


Dear Steen M,

thank you very much for choosing Novotel Vilnius Centre for your return to Vilnius! We are happy your choice met your expectations: you were met with friendly manner at 2 AM and our rooms, breakfast and teams were at the right level and place.
Please do not hesitate to book our Hotel for your future stays! We will be happy to welcome you back!
Yours sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. september 2016 fra mobile enheder

Ingen trafiklarm. Rigtig gode og store senge og vigtigt. Sengetøj af bomuld, ikke nylon. Aircondition sikrer godt natteklima i denne efterårs varme bølge.
Personalet meget venligt og smilende.
Morgen Buffet incl. Optimal.

Overnattede: september 2016, rejste som par
Tak, Finn M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operations Manager hos Novotel Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. september 2016
Google Oversæt


Dear Finn M,

we are grateful for your positive review and 5 out of 5! It was a pleasure to read you enjoyed our large beds, linen, and that your were able to have a good rest thanks to our cooling system. Moreover, we are very glad that our staff made you feel welcomed as well as breakfast was to your taste.

We certainly hope to welcome you back in the near future and thank you for your previous stay indeed.

Yours sincerely
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. august 2016 fra mobile enheder

Overnattede en enkelt nat i forbindelse med et møde i byen. Et rigtig pænt hotel, ok størrelse værelser og en rigtig god placering. Ikke noget udover det sædvanlige men godt. Et minus var manglende strygejern på værelset. Jeg kommer gerne igen. Kan anbefales.

Overnattede: august 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Sune C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Indre L, Operations Manager hos Novotel Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. august 2016
Google Oversæt


Dear Sune C

Thank you for your review and positive note, we will certainly look forward for yoru next stay and will arrange an iron to your room upon your request!

With kindest regards,
Indre Leskuviene

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser