Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (786)
Filtrer anmeldelser
786 resultater
Medlemsvurdering
208
336
166
45
31
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
208
336
166
45
31
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 786 anmeldelser
Anmeldt d. 14. december 2017

Dejligt hotel med nyrenoveret restaurant. Her var panoramavinduer ud mod katedralen samt det store torv, hvor der her i december er julemarked med mange boder. Værelserne er fine i størrelsen, rene og indbydende. "Atriumgård" ved receptionen. Super fin morgenbuffet og venligt personale. Mulighed for massage på hotellet.

Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kirsten1415
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. september 2017 fra mobile enheder

Besøgte Amberton for anden gang og synes hotellet er god værdi for pengene. Fik værelse helt oppe under taget med trappe inde i selve værelset. Egentlig ret hyggeligt. Ville ønske at bruserhoved sidder højere - kan reelt ikke stå under den. Lidt uhandy at skulle åbne skråvinduerne stående på toilet og sengen - kunne der ikke være en stang til hjælp?

God betjening ved check in og ud, samt i øvrigt ved taxi, morgenmad etc.

Kommer gerne igen.

Dato for ophold: september 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, thomasr351
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. juni 2017 fra mobile enheder

Der skulle lige prøves lidt nyt, valget blev denne gang så Amberton og det har til fulde levet op til mine forventninger. Hurtig check ind og et meget venligt personale i receptionen. Værelset har en pæn størrelse så man kan fint være være her uden nogen form for klaustrofobi. Pæn og sober rengøring af værelset, fint funktionelt badeværelse. Morgenmaden er også i orden pænt udvalg så alle kan bliver mætte og en god start på dagen.
Katedralen ligger lige til venstre og til højre gå man lige op i den gamle bydel det kan ikke være lettere.
Sikker på at I også vil kunne nyde et ophold her

Dato for ophold: juni 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Steen M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. januar 2017 fra mobile enheder

Centralt beliggende og alligevel roligt og fredeligt. God service, god morgenbuffet. nydeligt og pænt. Godt udgangspunkt for gåture rundt i byen.
Havde 3 overnatninger i forbindelse med nytåret 2016/2017
Kan klart anbefales.

Dato for ophold: januar 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, evaldb2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. september 2013 fra mobile enheder

Amberton har en fantastisk beliggenhed, hele den gamle bydel er lige om hjørnet.

TV og senge er ikke helt i den standard man forventer sig af et hotel i businessclass klassen, lige som fraværet af et fittnes rum trækker ned.
Morgenmaden er baseret på lokal smag, hvilket er en forfriskelse når man tænker på at alle andre hoteller servere næsten det samme verden over

Dato for ophold: september 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 314pers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser