Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Hotels.com50 $
Expedia.com50 $
FindHotel50 $
Priceline47 $
eDreams47 $
StayForLong57 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.078)
Filtrer anmeldelser
2.078 resultater
Medlemsvurdering
1.317
593
134
24
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.317
593
134
24
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.078 anmeldelser
Anmeldt d. 7. maj 2018 fra mobile enheder

Værelserne er stilfuldt og funktionelt indrettet, og alt er rent og pænt. Det ligger ca. 20-30 minutters gang fra de fleste seværdigheder i Vilnius. Der er motionsrum med flere gode maskiner. Gratis WiFi. Restauranten hvor morgenmaden indtages er i ungdommelig stil og med godt og rigeligt udvalg. Supermarked på den anden side af gaden.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, bihlet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. februar 2018 fra mobile enheder

Tæt på lufthavn, ca. 10 minutter i taxa. 10 minutters gang fra busstationen og 15 minutter til Old Town. Stort supermarked lige overfor. Lidt kedeligt område, men dog flere gode restauranter tæt på. Hotel fremstår nyt og ungdommeligt. Temaet er rock, og der strømmer altid god klassisk rockmusik ud af højttalerne. Indretning er cool og lidt hostelagtig på den gode måde. Vi boede i et helt almindeligt dobbeltværelser uden dikkedarer, som fremstod nyt, rent og moderne. Dog rent mørkt, da det var holdt i brune toner. Vi savnede dog en elkedel og lidt kaffe/te på værelset. Dette kunne dog købes i receptionen/baren for 1 EUR. Vi fandt dog indeklimaet på værelset ret tørt / lukket, hvilket gav sig udslag i irriterede øjne og slimhinder. Morgenmad var OK. Alt i alt god value for money i Vilnius.

Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, PernilleH255
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. august 2016 fra mobile enheder

Vi var rigtig glade for vores 5 nætter i Vilnius på dette skønne hotel. Vi ville meget gerne give hotellet 5 stjerner, men morgenmaden er simpelthen alt for ringe. Og det trækker desværre ned. Det varme mad var kold og et ellers ringe og kedeligt udvalg.

Nu til alt det gode! Super flinkt personale, super godt wifi - og rigtig flotte værelser med god plads og gode senge! Her er gratis the og kaffe, døgn bemandet reception og fitness 24/7.

I alt får du rigtig meget for pengene på dette hotel - også selv om du dropper morgenmaden som vi gjorde - også selvom du betaler for det.

Dato for ophold: august 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Niclas T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ComfortHotelLT, General Manager hos Comfort Hotel LT Rock'N'Roll Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. september 2016
Google Oversæt

Niclas, thank you very much for your feedback. Sorry to hear about the breakfast, we already had so many discussion with the restaurant owners about keeping hot food hot, they promised to improve. This is due to the high season and high occupancy.. this is not an excuse of course. Please accept my apologies.
Thank you for your beautiful words about the rest in the hotel!
Ruta, GM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. februar 2016 fra mobile enheder

Rigtig fint og moderne hotel med sine helt egen stil. Værelset var rummeligt og sengene gode. Badeværelset var stort og flot. Rengøringen helt i top. Meget for pengene. Morgen buffeten havde et stort og godt udvalg. Venligt personale.

Dato for ophold: november 2015
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, Jimmy S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ComfortHotelLT, General Manager hos Comfort Hotel LT Rock'N'Roll Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. februar 2016
Google Oversæt

Thank you so much for a great feedback! It means so much for us!
Hotel manager, Ruta

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. februar 2016

Hotellet ligger centralt. Det hele er i en virkelig pæn stand og så er det tilmed rent og pænt. Et stort plus er også, at der er gratis wi-fi, som virker ganske fint. Værelset har en god størrelse og er virkelig gennemført i forhold til deres koncept. Personalet er søde og meget servicemindede. Alt i alt så kan det anbefales.

Dato for ophold: februar 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Gitte Schrøder G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ComfortHotelLT, General Manager hos Comfort Hotel LT Rock'N'Roll Vilnius, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. februar 2016
Google Oversæt

Thank you very much for your reccommendations and nice feedback, dear Gitte Schrøder G! Hope to see you back some day!
Hotel manager, Ruta

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser