Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og god morgenmad”

Amber's French Bakery & Cafe
nr. 6 af 50 Bageri i Budapest
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 2 $ - 15 $
Kvarter: 5. distrikt/Indre by
Restaurantoplysninger
Kvarter: 5. distrikt/Indre by
Anmeldt 2. juli 2017 fra mobile enheder

Rigtig hyggelig og god anderledes morgenmad. Deres croissanter med marcipan et HELT fantastiske. Og ellers prøv deres croissanter med skinke og ost!

Tak, Alexander I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GastroTrip_Manager, GastroTrip_Manager hos Amber's French Bakery & Cafe, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. juli 2017
Google Oversæt

Dear Alexander,
Thank you for your review, it was our pleasure to serving you.
Hope we see you again soon.
Best Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 341 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2017 fra mobile enheder

Jeg spiste morgenmad på Amber's i forbindelse med at jeg besøgte Budapest med arbejdet. Jeg fik en lille bolle med skinke og salat, en pain au chocolat, friskpresset appelsinjuice og en iskaffe. Altsammen vildt lækkert og til en virkelig god pris. Jeg vender helt sikkert tilbage til Amber's næste gang jeg besøger Budapest!

Tak, Sanne W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GastroTrip_Manager, GastroTrip_Manager hos Amber's French Bakery & Cafe, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. juni 2017
Google Oversæt

Dear Sanne,

Thank you for this wonderful review, your feedback was very valuable for us.
We hope we will see you again soon.

Best Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. januar 2017 fra mobile enheder

Hyggelig samt god betjening. Var der flere gange.
Lokalet var lidt kold, men både kaffen og teen opvejede dette

Tak, shibi2003
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GastroTrip_Manager, GastroTrip_Manager hos Amber's French Bakery & Cafe, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. januar 2017
Google Oversæt

Thank you for your review, it was our pleasure to serving you.
Hope we see you again soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juli 2016 fra mobile enheder

Især iskagen.
Sofistikerede kager fra Gerbeaud.
God musik, fransk tunet fra Piaf til jazz til opera.
Fremragende beliggenhed.

Tak, johnreynoldsDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2015 fra mobile enheder

Caféen er super hyggelig. Der serveres en fremragende capuchino og lækre cookies. Personalet taler ikke så godt engelsk, men forstår udemærket hvad man peger på ;-)

Tak, Jens G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Amber's French Bakery & Cafe, kiggede også på

Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du været i Amber's French Bakery & Cafe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering