Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velsmagende pasta!”
Anmeldelse af 2 Spaghi

2 Spaghi
nr. 177 af 3.735 Restauranter i Budapest
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 12 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer, Takeaway
Kvarter: 7. distrikt/Det jødiske kvarter
Anmeldt 20. januar 2018 fra mobile enheder

- Velsmagende pasta
- Fantastisk service (meget smilende)
- Godt koncept
- Fair pris
- Hyggeligt sted/indretning

Dato for besøg: januar 2018
Tak, mathildekr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.093)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.093 anmeldelser

Anmeldt 31. december 2017 fra mobile enheder

Fantastisk lille italiensk spisested. Lækkert og smagfuldt italiensk mad når det er bedst. Dejlig betjening og ikke mindst hyggeligt at spise oppe på 1. sal tæt under loftet.

Dato for besøg: december 2017
Tak, Kuno J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 fra mobile enheder

Vi besøgte det lille hyggelige sted efter have læst de mange gode anmeldelser på Tripadvisor.

Maden smagte os, stemningen er god og personalet flink.

Men det blev den dyreste frokost på vores ferie i Budapest. 7000 HUF for to pastaretter og to cola.

Jeg kan slet ikke genkende de billige priser folk skriver om og synes ikke prisen matcher det man får!

Der findes utallige lækre pastasteder til 50% af prisen her.

Som sagt hyggeligt og velsmagende, men alt for dyrt!

Dato for besøg: juli 2017
Tak, PeterMalmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2017 fra mobile enheder

Denne lille restaurant ligger i en charmerende passage i det jødiske kvarter.Der serveres 4 Saucer og dertil hjemmelavet pasta efter eget valg.Dejligt smilende personale.Madkvaliteten er i top.

Dato for besøg: april 2017
Tak, JetteKolding
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2017 fra mobile enheder

Hjemmelavet pasta af meget høj kvalitet og lækre saucer for rigtige pastaelskere. Helt perfekt særligt til frokost

Dato for besøg: april 2017
Tak, Sille S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på 2 Spaghi, kiggede også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du været i 2 Spaghi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering