Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super hotel:)!”
Anmeldelse af Budapest Marriott Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Budapest Marriott Hotel
Vurderet som nr. 32 ud af 333 hoteller i Budapest
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Radicini01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3.014)
Der er nyere anmeldelser for Budapest Marriott Hotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2.940-2.944 af 3.014 anmeldelser

Anmeldt 23. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, ANGELICATACCHINI
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, MeliRayRSBrasil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, giandema
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, Megan A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Budapest
5. distrikt/Indre by
InterContinental Budapest
InterContinental Budapest
Nr. 27 af 333 i Budapest
3.415 anmeldelser
5. distrikt/Indre by
Sofitel Budapest Chain Bridge
5. distrikt/Indre by
Kempinski Hotel Corvinus Budapest
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5. distrikt/Indre by
The Ritz-Carlton, Budapest
The Ritz-Carlton, Budapest
Nr. 19 af 333 i Budapest
367 anmeldelser
5. distrikt/Indre by
Hotel Zenit Budapest Palace
1. distrikt/Buda
Hilton Budapest
Hilton Budapest
Nr. 15 af 333 i Budapest
4.259 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Budapest Marriott Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Budapest Marriott Hotel

Adresse: Apaczai Csere Janos utca 4, Budapest 1051, Ungarn
Beliggenhed: Ungarn > Central Hungary > Budapest > 5. distrikt/Indre by
Faciliteter:
Bar/lounge Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Spa Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 11 spahotel i Budapest
Nr. 20 familiehotel i Budapest
Nr. 25 forretningshotel i Budapest
Nr. 28 luksushotel i Budapest
Nr. 31 romantisk hotel i Budapest
Prisområde: 1.046 kr.-2.304 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Budapest Marriott Hotel 5*
Antal værelser: 364
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Agoda, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Budapest Marriott Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Marriott Budapest
Budapest Marriott

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering