Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.672)
Filtrer anmeldelser
1.672 resultater
Medlemsvurdering
539
591
337
117
88
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
539
591
337
117
88
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 1.672 anmeldelser
Anmeldt d. 12. april 2017

Hotel Aquincum er et meget tiltalende hotel med et venligt, serviceminded og professionelt personale.
Værelserne er store, pæne og velindrettede med alt det, der kan forventes på et førsteklasses hotel, herunder gratis wifi på værelserne, og der er fin daglig rengøring.
Hotellet har et fitnessområde og et poolområde med pools med forskellige temperaturer mellem 26 og 39 grader celsius.
Der serveres en stor, velsmagende og meget varieret morgenbuffet, hvor de varme retter tilberedes i restauranten.
Hotellet ligger i kort afstand til The Carstle District med de mange seværdigheder. Togstationen ligger et par hundrede meter fra hotellet. I Budapest er al offentlig transport gratis for EU-borgere, der er fyldt 65 år, man skal blot medbringe sit pas til dokumentation for alder og nationalitet.
Hotellet kan varmt anbefales, og vi kommer gerne tilbage.

Værelsestip: Der fås værelser med udsigt over Donau og landskabet
Dato for ophold: april 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Aage H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. april 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

We are delighted to read that you had an enjoyable experience, it was heartwarming to read your praising words and compliments. It's great to see that you enjoyed all of our facilities and services, and had a comfortable, relaxing stay while discovering the beauties of our wonderful capital. We hope that we will have the honor of welcoming you back again in the near future.

Best wishes,
Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. marts 2017

Vi boede på hotellet i en forlænget weekend, værelserne er flotte og med flot udsigt. Den generelle service toppede desværre d. 1. dag. Deres restaurant har potentiale til meget mere. Vi mødte desværre først Kristian (Hotellets chauffør) den sidste dag, han var med til at give hotellet en ekstra stjerne.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, kristianRib
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for staying in our Hotel and for taking your time to write this detailed feedback.
We are delighted to read that you had an enjoyable experience. Sorry to hear that you were not completely satisfied with the restaurant service, we will strive to improve on this aspect in the future.
Once again thank you for choosing us, and we hope that we can welcome you back again in the future so that we can vastly improve on your previous experience.

Yours sincerely,
Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. februar 2017

Beliggende lidt udenfor centrum, men med få minutters gang til metrostation. Gode faciliteter med både restaurant, bar, gift shop, 24-timers reception, spa og nogle ganske fine værelser. Vi havde en rigtig dejligt ophold.

Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Maria C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you so much for your fantastic review, it was heartwarming to read your praising words and compliments. We do hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future, and further improve on your experience, so that we may earn a 5/5 rating from you.

Yours sincerely,
Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. februar 2017

Meget beskidt, mangler generelt rengøring over alt. Fx mangler pærer i alle rum, meget nedslidt. Personalet er ikke service minded. Fortjener abselut ikke 5 stjerner ! Morgenmaden, af ringe kvalitet, fx. Ingen smør kold kaffe og lunket vand til te. Spa afdelingen meget nedslidt, og jacuzzi virkede ikke, glat gulv, flere huller i gulvene.

Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Kvikmor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for staying in our hotel and for taking your time to write this detailed feedback.
We regret to read that you experienced multiple problems during your stay, we apologize for any inconvenience.

We hope that despite the inconveniences we can welcome you back again in the future.
Yours sincerely,
Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. november 2016

Prøv at kigge i restaurationen,meget beskidt ved vinduerne.Døde dyr ,tyk lag støv.Det samme er gældende i riverbar,ved hylder dekoration.. Gulvtæpper i gangene meget plettede. Sengene bærer præg af at være meget brugt. Sæbeprodukter blev ej opfyldt.
Syntes meget trænger til renovering , ikke 5 stjerner værdigt. Betalte ekstra for udsigt til donau,men boede på 2 etage,så udsigt var nogle træer ærgelige 600,- kroner, at komme af med.Hotellet 's gratis transport virkede desværre ej, bus var istykker. Hotel tilbød at bestille taxa,men det var for egen regning

Værelsestip: Hvis man skal have udsigt,skal man nok på 4 etage for at få donau at se.
Dato for ophold: november 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 107hanne53
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2016
Google Oversæt

Dear our Guest,
Thank you for taking the time to share your experiences about your recent stay.
We regret to read that you were not happy with your stay in our Hotel. We regret to read that our deluxe room did not exceed your expectations. Please accept our apology for the restaurant, city shouttle and the inconveniences that we caused.
We hope that we will have the opportunity to better serve you in the future.
Yours sincerely,
Gabor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser