Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.642)
Filtrer anmeldelser
1.642 resultater
Medlemsvurdering
538
581
327
112
84
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
538
581
327
112
84
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
22-27 af 1.642 anmeldelser
Anmeldt 25. maj 2015

Dejligt hotel, som ligger ca.15 min fra centrum, med offentlige transportmidler. Stationen ligge 5 min gang fra hotellet og går ofte. Spa området er stort og ikke overbefolket. Generelt er hotellet pænt og rent.

  • Overnattede: maj 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Lene H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, Ügyvezető igazgató hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. maj 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for choosing our Hotel and share your experiences.

We were pleased to read that you were happy with your stay at our hotel and thank you for your kind comments in regard to our hotel and spa.
We highly appreciate that you highlighted on the cleanliness of the hotel.

Please be assured that we will at all times do everything to please and even anticipate the needs of our guests.
In the hope that we will have the opportunity of welcoming you back to The Aquincum Hotel Budapest in the not too distant future, we remain with our best regards,

Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. april 2015

Et hotel med dejlig blød atmosfære - Rund akustik, venlig og ekstremt serviceminded personale. Det du ikke ser eller selv kan finde er der altid prompte hjælp til. Et stort / bredt udbud af kropsbehandlinger og pool, spa og termalbade med forskellige temperaturer og igen er diskretion og respekt for gæsten i højsædet.Alle bør give sig selv denne nydelse om det så bare er for et par dage.

Værelsestip: Tag et værelse mod Donaufloden
  • Overnattede: april 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Lene T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. maj 2015
Google Oversæt

Dear Madam/ Sir,

Thank you for choosing our Hotel and share your experiences in Trip Advisor.
We were pleased to read that you were happy with your stay at our hotel and we highly appreciate your kind comments in regard to our staff and the services provided. We were happy to read that our spa and spa offers met your expectations and you liked them.

We look forward to seeing you again soon.

Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. april 2015

Dejligt hotel med gode værelser og skønt spa-poolområde. Hotellet har en dejlig have, med bænke, det kunne være rigtig godt hvis man havde sat lidt borde og servering. Hotellet ligger i udkanten af Buda, nærmest i et boligkvarter, og ved førstte blik lignervdet man er langt fra alt, men der er ikke langt til offentlig transport og går man lidt rundt i gaderne udenfor finder man nogle unikke lokale restauranter samt et hyggeligt torv.

  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, karinspouse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, Ügyvezető igazgató hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. april 2015
Google Oversæt

Dear Madam,

Thank you for staying in our Hotel and share your positive experiences in Trip Advisor.

We were happy to read that you enjoyed your stay at our hotel and we highly appreciate your kind comments in regard to our hotel and mentioned the spa. We were happy to read that you liked our nice area with the park.

We hope to seeing you again in the future.

Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. april 2015 fra mobile enheder

Utrolig dejligt hotel med meget høfligt personale. Restauranten på hotellet har super lækker mad med gode tilhørende vine til fornuftige penge. Rigtig fint spa område hvor vi fik en lækker par massage. Hotellet ligger 6 min. Væk fra byen i tog, så det giver rig mulighed for at se byen

Overnattede: april 2015, rejste som par
3  Tak, Martinboye
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, Ügyvezető igazgató hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. april 2015
Google Oversæt

Dear Sir,

Thank you for choosing our Hotel and share your experiences.

We were pleased to read that you were happy with your stay at our hotel and we highly appreciate your kind comments in regard to our staff, spa and massage.
We were happy to read that you enkoyed our food and wines.

Please be assured that we will at all times do everything to please and even anticipate the needs of our guests.
In the hope that we will have the opportunity of welcoming you back to The Aquincum Hotel Budapest in the not too distant future, we remain with our best regards,

Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. marts 2015

Dette er simpelthen et af de bedste hoteller jeg har boet på. Og helt sikkert det bedste jeg har boet på i Budapest. Hotellet har alt hvad man behøver. Spa, restaurant, bar, flere små forretninger og så har de nok Europas største morgenbuffet.
Hvis jeg skulle vælge 10 nye ting fra morgen buffeten hver dag, ville jeg ikke komme hjem den første måned. :)

Værelsestip: Bestil gerne deres Deluxe room, så får du udsigt udover Donau. Vinduerne er fuldstændig lydisolerede.
  • Overnattede: februar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, NinaF2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagementBudapest, General Manager hos The Aquincum Hotel Budapest, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. marts 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

We highly appreciate that you shared your positive experiences and we are happy to read that you spent a very enjoyable stay in our hotel.
We are very grateful for your nice comments that you wrote our hotel is the best you have ever stayed. Thank you for highlighted on our breakfast selection, spa, bar and shops.
We hope that we are welcoming you back in the near future.

Best regards,

Gábor Nemes
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser