Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.650)
Filtrer anmeldelser
1.650 resultater
Medlemsvurdering
1.120
478
41
9
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.120
478
41
9
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.650 anmeldelser
Anmeldt d. 19. august 2019 fra mobile enheder

Længe siden min hustru og jeg blevet så imponeret af et hotel, velkomst, indretning, venlighed, moderne men med stil!
Der var mousserende vin og en flot rose på værelset og et flot værelse.
Morgenmaden er helt på top! Her er der også mousserende vin til rådighed.
Ren og pænt alle vegne.
Receptionen er smart og elegant indret med en lille bar og kaffebord med vand til rådighed.
Receptionisten er ualmindelig venlig og har kendskab til alt hvad du vil vide som turist i Budapest.
En stor og dejlig oplevelse at bo på Bo17Hotel Superior!
Kan varmt anbefales!

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Haven1633
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaP, Vezető hos Bo18 Hotel Superior, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. august 2019
Google Oversæt

Dear Haven1633, dear or valued guest,

We were happy to read your kind feedback of your recent stay with us.

We are glad to read that you had a happy stay with us and we are more than appreciated for taking the time to share your detailed experiences regarding our hotel, colleagues and services.

We are happy to know that your choice of our Romantic package was a good decision.

I hope that you already planning your next visit to Budapest and that we will certainly have the pleasure to be at your disposal again.

Kind regards,

Adrienn Jónás
Sales Department

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. februar 2019 fra mobile enheder

Vi kan virkelig anbefale dette hotel. Servicen var i top med det med søde og hjælpsomme personale. De hjælp endda med at booke billetter for os på Szechenyi badet og hop on/of busserne. Der er rent og pænt - ungdommeligt look. Morgenmaden er rigtig god. Der er gratis adgang til deres lille spa i kælderen - det var lækkert efter en dag på sightseeing at anvende jacuzzien og saunaen. Vi kunne sagtens finde på at booke dér igen

Dato for ophold: februar 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Michaela_Holde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaP, Front Office Supervisor hos Bo18 Hotel Superior, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2019
Google Oversæt

Dear our valued guest Ms. Michaela Holde,

We were impressed by your wonderful comments regarding your recent stay at the Bo18 Hotel***Superior.

It is so nice to know from your kind words that you enjoyed your city break with us and you found our hotel a good choice for your stay in Budapest.

It will be a great pleasure to share your kind remarks in relation to our employees’ professionalism and excellence with all our staff.

We are especially grateful that our rich and varied buffet breakfast met your expectations.

Thank you for your kind remark regarding the relaxing services of our wellness corner after a long day, we are happy that you had the chance to benefit from it.

We do hope we will have the chance to welcome you again in the nearest future.

Best regards from Budapest,

Kristóf Bán

Front Office Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. oktober 2018 fra mobile enheder

Havde valgt Bo18 efter jeg havde set anmeldelserne.
Det ligger inde i en sidegade og nogle af bygningerne (absolut ikke hotellet) kunne trænge til en hånd.
Dog er hjørnet også et mindested for oprøret i 1956, og flere af bygningerne har stadig skudhuller fra den gang, og der hænger en mindeplade overfor hotellet.
Folkene i lobbyen var meget søde og venlige, og hjalp os med alle vores spørgsmål.
Værelserne er helt ny istandsatte og har den størrelse der skal til, for man er jo ikke her når man får rundt i Budapest.
Morgenmaden er super. Varieret og med mange lækre ting.
Helt sikkert et sted jeg ville vende tilbage til, og alt er desuden her i gåafstand.

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, steenv_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaP, General Manager hos Bo18 Hotel Superior, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Steen V, dear our valued guest,

First of all I would like to thank very much for having chosen our hotel, the Bo18 Hotel***Superior for your recent stay in Budapest.

We are glad that you satisfied with our friendly staff, our modern room and our rich buffet breakfast. I was reading with pleasure that the size and comfort of the room met your expectations.

Thank you very much for your nice remark about our rich buffet breakfast. I was reading with plasure that you were satisfied with the wide selection of our breakfast.

It was our deepest pleasure to read that you had an enjoyable stay with us and we do hope we will have the chance to welcome you again in the Bo18 Hotel***Superior.


Kind regards,

Adrienn Jónás
Sales Department

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. april 2015

Første gang i Budapest og et dejligt hotel med varm modtagelse og intet at pege finger efter. Der er ikke langt til offentligt transport.
Fredeligt område og til den pris synes jeg man får meget for pengene.

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jm200766
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. april 2015

Jeg kan kun sige gode ting om dette hotel og kan snildt anbefale det til alle andre der overvejer at tage til Budapest. Hotellet ligger i et godt område, så det er nemt at komme omkring. Receptionisterne møder dig med et smil, perfekt service og venlighed. De undersøger med glæde diverse ting for dig, bl.a. booker bord, dinnercruise mm.
Værelserne er pæne, renlige og bliver gjort lækre hver dag.
På hotellet er der en rigtig pæn morgenmadsbuffee, som ikke kun byder på et enkelt toastbrød og kaffe.
Man får virkelig noget for pengene her!

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Patricia G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser