Åben i dag: 08.00 - 22.00

6.799
6.799
7-12 af 8.909 anmeldelser
Anmeldt d. 13. september 2023

Vi havde en dejlig aften med god mad og drikke., underholdning og en fantastisk udsigt. Vores tjener var super.
Tak K.Mark

Dato for oplevelse: september 2023
Tak, Claus M
Tamara B, Front Office Manager hos Hungaria Koncert, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. september 2023

Vi er glade for, at du sluttede dig til os! Mange tak for din feedback!

Anmeldt d. 15. august 2023

Csabi er en meget sød og smilende tjener. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Love Birgitte

Dato for oplevelse: august 2023
1  Tak, Birgitte Sandbj... E
Tamara B, Front Office Manager hos Hungaria Koncert, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2023

Vi er virkelig glade for, at du havde det godt med os! Mange tak for din venlige feedback!

Anmeldt d. 15. august 2023

Csabi er en meget sød, smilende og hjælpsom tjener:) Giver rigtig god service og kan helt klart anbefales

Dato for oplevelse: august 2023
Tak, Emilie S

Tak fordi du sluttede dig til os, og vi er taknemmelige for anbefalingen! Vi håber at se dig igen!

Anmeldt d. 10. juni 2023

Trist mad, man skulle bare fodres af i buffeten, oplevelsen bestemt ikke 30.000 forint værd. Turistfælde.

Vi havde valgt luksusturen med vinduesbord til 3 personer.

Dato for oplevelse: juni 2023
1  Tak, ingesJ9678UE
Tamara B, Front Office Manager hos Hungaria Koncert, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juni 2023

Tak fordi du delte din oplevelse med os! Vi beklager, at du ikke kunne lide vores bådtur med madindstillingen. Vi tilbyder buffet middag, som er angivet ved shopping! Vi håber, at synet kompenserede lidt for det!

Anmeldt d. 6. april 2023 fra mobile enheder

Vi blev serviceret af Zoltan, hvilket var en rigtig god oplevelse. Smilende og glad betjening hele vejen igennem.
Dejligt at opleve Budapest efter solnedgang.

Tak, majahrsbl