“Loungestemning, god service, oplevelsesrige drinks og et klart besøg værd!”
Anmeldelse af Boutiq Bar

Velegnet til: Barhygge
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Terézváros
Anmeldt 21. august 2019

En lille bar gemt i Budapest gader, jeg havde set den på nettet hjemmefra og besluttede mig for, at jeg og min forlovede skulle derind og have drinks efter en aften ude at spise. Vi kom en onsdag aften i juli måned og den var godt besøgt! Drinksene er velsmagende, og en oplevelse i sig selv at se dem blive fremstillet! vi bestilte blandt andet en drink som blev serveret i et nudelbæger med sugerør der lignede spisepinde. De er meget opfindsomme og det gør oplevelsen unik i sig selv.
Når man ankommer til baren bliver man vist hen til sine pladser og imens man sidder derinde bliver du genopfrisket med iskoldt vand med agurk og citron i, som skænkes til dig løbende som du drikker det (gratis) samt du får nogen popcorn som snack (gratis) denne service er helt udover det sædvanlige og gjorde oplevelsen for os lidt bedre og mere eksklusiv og når man som jeg læser til sygeplejerske, varmede det os mit hjerte at der blev serveret vand og salt ved siden af drinksene. (Arbejdskade ;-) )

Men alt i alt, var det en god oplevelse og vil klart anbefalde baren til andre og vi vender os tilbage en dag igen.

OBS Baren tager ikke dankort eller kreditkort overhovedet, så man skal huske kontanter med.

Ps. Priserne derinde er så overkommelige, vi var overrasket over så billigt det var ift. Danmark.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Christine J
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 23. juli 2018

Vi kiggede efter en bar hvor man kunne sidde og slappe lidt af og få et par gode drinks. Det må man sige at dette sted levede op til. Baren var lækkert indrettet med hyggelige siddesteder og rigtig gode drinks til prisen. Personalet var super serviceminded.

Dato for besøg: oktober 2017
    • Mad
1  Tak, larsemilo
Kata A, Guest Relations Manager hos Boutiq Bar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2018

Kære Lars,
Tak for din venlighed, vi ses næste gang!

Anmeldt 16. februar 2018 fra mobile enheder

Besøgte Boutiq Bar en hverdagsaften. God service, samt virkelig fancy og flotte drinks. Vildt cocktail-kort med forskelligt for enhver smag.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, charlotteamalieb
Kata A, Guest Relations Manager hos Boutiq Bar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2018

Kære Charlotte,
tak for din anmeldelse! Cheers!

Anmeldt 23. januar 2018

Lækker lille bar med professionelt personale og smukke og velsmagende drinks.
Eneste minus er at baren ikke tager imod kreditkort, så hav rigeligt med kontanter med.

Dato for besøg: januar 2018
Tak, JulieMikkelsen94
Kata A, Guest Relations Manager hos Boutiq Bar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. februar 2018

Kære Julie,
tak for din venlige anmeldelse!
Alt det bedste!

Anmeldt 26. august 2017

Vi var tre personer som gav personalet tre udfordringer, vi ønskede forskellige drinks. Personalet spurgte til vores ønsker og gik så igang med at blande, vi var alle tre meget godt tilfreds med smagen af vores drink. Så baren bliver besøgt igen ved besøg i Budapest.

Dato for besøg: august 2017
Tak, Holger Aagaard H
boutiqbar, Guest Relations Manager hos Boutiq Bar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. oktober 2017

Dear Aagaard,
mange tak for vurdering, de bedste ønsker,
Boutiq'Bar

Rejsende, der kiggede på Boutiq Bar, kiggede også på

Budapest, Central Hungary

Har du været i Boutiq Bar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering