Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
121 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 09/10/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
Booking.com
121 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 10/10/21
Expedia.com121 $
Priceline
ZenHotels.com168 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.638)
Filtrer anmeldelser
3.638 resultater
Medlemsvurdering
2.592
805
156
53
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.592
805
156
53
32
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.638 anmeldelser
Anmeldt d. 23. november 2018 fra mobile enheder

Glimrende hotel i den luksuriøse ende med meget central beliggenhed. Internationalt, nydeligt, velfungerende og roligt. Fantastisk morgen buffet. Store værelser. Fin udsigt. Vi blev opgraderet til suite, hvilket jo altid hjælper på oplevelsen.

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, johnkornmaal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ICWarsaw, Assistant to the General Manager hos InterContinental Warszawa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for sharing your feedback with other travellers.
We are extremely happy that we managed to fit your needs and that you found our hotel recommendable. It is great to learn that you enjoyed our suite and breakfast.
We hope to welcome you back next time you are planning on visiting Warsaw.

Kind regards,

Martyna
Assistant to the General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. marts 2018 fra mobile enheder

Rigtig lækkert hotel, som passede fint til mine behov ift en forretningsrejse. Jeg overnattede kun to nætter, men alt spillede i forhold til hvad jeg havde brug for. Jeg kunne godt finde på at benytte hotellet igen.

Dato for ophold: september 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Duranduranna
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. marts 2017 fra mobile enheder

Store flotte værelser med glimmerende udsigt. Fitness og spa vanvittigt godt. Morgenmaden er fin omend der er meget travlt. Trist hotelbar. Fin service og relativ god beliggenhed. Kan godt anbefales omend det er lidt dyrt.

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Lasse1977
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. februar 2017 fra mobile enheder

Havde en enkelt overnatning i forbindelse med arbejdsmæssigt besøg i Warszawa. Alt fungerede og var bare i orden. Central beliggenhed, venlig betjening, kæmpe morgenmadsbuffet, frokost med lækre små retter samt hurtig og kompetent betjening.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, LeifL845
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. september 2016

Virkelig fint hotel. Jeg fik et meget stort værelse. Wifi fungerede perfekt. Beliggenheden er fin til det meste i byen. Her kommer jeg meget gerne igen. Fantastisk morgenmad med alt hvad hjertet begærer, og en dejlig udsigt.

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, MinistryOfTravel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser