Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best 5 star city centre hotel in Warsaw, with the best hotel leisure club!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
InterContinental Hotel Warsaw
Vurderet som nr. 5 ud af 126 hoteller i Warszawa
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. november 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, SophieCalifornia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3.048)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.806-1.810 af 3.048 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, ritapaiva
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, nicanriogh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, alandlea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, Pinfold72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Warszawa
Warsaw Marriott Hotel
Nr. 15 af 126 i Warszawa
2.713 anmeldelser
Śródmieście Południowe
H15 Boutique
H15 Boutique
Nr. 1 af 126 i Warszawa
698 anmeldelser
Polonia Palace Hotel
Nr. 4 af 126 i Warszawa
2.740 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Sofitel Warsaw Victoria
Nr. 8 af 126 i Warszawa
2.947 anmeldelser
Śródmieście Południowe
Novotel Warszawa Centrum
Novotel Warszawa Centrum
Nr. 32 af 126 i Warszawa
4.312 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i InterContinental Hotel Warsaw? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om InterContinental Hotel Warsaw

Adresse: Emilii Plater 49, Warszawa 00-125, Polen
Telefonnummer:
Beliggenhed: Polen > Centrale Polen > Mazovia Province > Warszawa
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 126 hoteller i Warszawa
Prisområde: 763 kr.-1.771 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — InterContinental Hotel Warsaw 5*
Antal værelser: 414
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på InterContinental Hotel Warsaw. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering