Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super miejsce na relaks”
Anmeldelse af Dom Natury

Dom Natury
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Dom Natury
Vurderet som nr. 43 ud af 112 B&B'er/kroer i Karpacz
Anmeldt 12. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste med venner
1  Tak, Mateusz O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 12 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2015
Google Oversæt

Værelsestip: dla par polecam pokój nr 9
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2015, rejste som par
    • Sted
    • Service
1  Tak, Elżbieta B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
3  Tak, OloRatuj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2015
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2014, rejste med venner
Tak, Barbara C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. marts 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bogdan77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Karpacz
2,2 km væk
Intet tilgængeligt billede
Pensjonatu Arnika
Nr. 22 af 29 i Karpacz
15 anmeldelser
1,4 km væk
Prymulka Apartamenty Batur
1,1 km væk
Pensjonat Safir
Pensjonat Safir
Nr. 14 af 112 i Karpacz
13 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km væk
Willa Koala
Willa Koala
Nr. 42 af 112 i Karpacz
17 anmeldelser
0,9 km væk
Sun & Snow Karpacz
Sun & Snow Karpacz
Nr. 10 af 85 i Karpacz
35 anmeldelser
0,8 km væk
Perła Karkonoszy
Perła Karkonoszy
Nr. 40 af 112 i Karpacz
64 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Dom Natury? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Dom Natury

Adresse: ul. Nadrzeczna 3, Karpacz 58-540, Polen
Beliggenhed: Polen > Det sydlige Polen > Lower Silesia Province > Karpacz
Hotelstil:
Vurderet som nr. 43 ud af 112 B&B'er / kroer i Karpacz
Prisområde: 317 kr.-574 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 7
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Dom Natury. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering