Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A fabulous hotel in a beautiful city”
Anmeldelse af The Bonerowski Palace

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
The Bonerowski Palace
Vurderet som nr. 74 ud af 261 hoteller i Krakow
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 9. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Alan M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (501)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

395-399 af 501 anmeldelser

Anmeldt 8. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, rebecca g
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, GerMeyer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2011
Google Oversæt

Værelsestip: We only had a basic room but ive been told that the suites are amazing and and have their own balcon...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, louisstressed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Rescuedaisy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Krakow
Stare Miasto
Grand Hotel
Grand Hotel
Nr. 88 af 261 i Krakow
639 anmeldelser
Stare Miasto
Hotel Copernicus
Hotel Copernicus
Nr. 32 af 261 i Krakow
513 anmeldelser
Hotel Stary
Nr. 51 af 261 i Krakow
741 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Wentzl
Nr. 14 af 261 i Krakow
1.105 anmeldelser
Stare Miasto
Hotel Grodek
Hotel Grodek
Nr. 16 af 261 i Krakow
694 anmeldelser
Sheraton Grand Krakow
Nr. 39 af 261 i Krakow
2.094 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Bonerowski Palace? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Bonerowski Palace

Adresse: ul. Rynek Glowny 42 | Św. Jana 1, Krakow 31-017, Polen
Beliggenhed: Polen > Det sydlige Polen > Lesser Poland Province > Krakow
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 11 spahotel i Krakow
Nr. 19 romantisk hotel i Krakow
Nr. 38 luksushotel i Krakow
Nr. 49 familiehotel i Krakow
Prisområde: 894 kr.-3.032 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — The Bonerowski Palace 5*
Antal værelser: 16
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på The Bonerowski Palace. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Bonerowski Palace Hotel Krakow
Palac Bonerowski Krakow
Palac Bonerowski Hotel Krakow

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering