Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Stradonia Serviced Apartments
Vurderet som nr. 2 ud af 264 hoteller i Krakow
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. november 2017

Et dejlig hotel, perfekt beliggenhed, sødt og hjælpsomt personele! Fin oplevelse i Krakow
Kan bestemt kun anbefales! Vil kommr tilbage til Krakow i maj måned 2018, da der se mange ting at opleve endnu i Krakow.

Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Gert J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (439)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 439 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2017 fra mobile enheder

Mindre hotel med super ferielejligheder tæt ved den gamle bydel i Krakow.
Parkerings mulighed i kort afstand fra hotellet, men bestil plads i forvejen.
Høflig, omsorgsfuld og hjælpsom betjening.
Næste gang Krakow skal besøges vil der være genvalg til hotellet.

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, kimlassen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017

Placeringen er helt i top. Lige midt mellem den gamle bydel og den jødiske bydel. Vi boede en familie på fire i et standardværelse. Det var stort, der var opvasker og vaskemaskine. Gode senge, fint badeværelse og altan. Her kommer vi til at bo igen.

Værelsestip: De fleste værelser har altan mod den fælles gård. Spørg efter et værelse, med altan med udsigt.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, reumert
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MalgorzataEwy, Guest Relations Manager hos Stradonia Serviced Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. august 2017

Kære Reumert,
Tak, tak, tak for at nævne vores comforatable senge, vaskemaskine og sige, at du vil bo hos os i fremtiden.
Vi ser frem til det.
Husk at bestille direkte for at få de bedste priser.
Med venlig hilsen,
Stradonia Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. juli 2017

Stradonia Serviced Apartments er et fantastisk hotel med virkelig god service og en perfekt beliggenhed i forhold til den gamle bydel og det jødiske kvarter. Derud over var der bager og dagligvarer butik i meget kort afstand fra hotelket. Vi var fire voksne på familieferie og vores lejlighed var super lækker med et dejligt køkken og lækre badeværelser, sengene i soveværelserne var rigtig gode, sovesofaens madras var dog meget tynd og efter to nætter flyttede vi derfor til en dyrere lejlighed med to soveværelser med almindelige boksmadrasser uden ekstra opkrævning fra hotellets side. Vi følte os virkelig godt behandlet og vil på det varmeste anbefale dette hotel til alle der besøger Krakow.

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, fusvad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MalgorzataEwy, Guest Relations Manager hos Stradonia Serviced Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. juli 2017
Google Oversæt

Dear fusvad,
Thank you for your 5/5 review of Stradonia. Thank you for mentioning the fact we are very close to the Jewish Quarter. Great you liked our solution with moving to a different apartment. We are looking into the topic of sofa beds mattresses as they never got a bad review before. We hope to host you again in the future.
Kind regards,
Stradonia Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. september 2016 fra mobile enheder

Vi fik anbefalet dette hotel af en veninde. Og vi blev ikke skuffet. Da vi havde booket online på hotellets hjemmeside, blev der arrangeret gratis afhentning i Lufthavnen. Vi blev kørt af en veltalende chauffør, som under turen til hotellet fortalte om Krakow. Vi blev der modtaget af en veloplagt receptionist, som viste os på plads. Alt var fuldstændig som beskrevet og lidt til. Meget flot og rent. Og det ligger lige i smørhullet af alt hvad der er værd at se. Næste gang vi skal til Krakow bliver det her vi bor.

Overnattede: September 2016, rejste som par
Tak, Jørgen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Stradonia_Krakow, Front Office Manager hos Stradonia Serviced Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. september 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your kind feedback of Stradonia Serviced Apartments.

We are very glad that you had a pleasant stay in our Apartments. We are very happy that our facilities, our professional staff, and our atmosphere provided you a memorable stay. We will be delighted to guest you again. We recommend to contact us before your next visit as we offer special deals for our returning Guests by booking with us directly (e.g. free airport transfer). We hope to guest you back soon in Krakow.

Kind regards,
Aleksandra
Head Receptionist
Stradonia Serviced Apartments

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Krakow
Stare Miasto
Betmanowska Main Square Residence
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr. 4 af 264 i Krakow
1.972 anmeldelser
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Kleparz
Mercure Krakow Stare Miasto
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Stradonia Serviced Apartments? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Stradonia Serviced Apartments

Adresse: ul. Stradomska 7, Krakow 31-068, Polen
Telefonnummer:
Beliggenhed: Polen > Det sydlige Polen > Lesser Poland Province > Krakow > Stare Miasto , Stradom
Faciliteter:
Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Roomservice Bustransport Suiter Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 264 hoteller i Krakow
Prisområde: 456 kr.-901 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Stradonia Serviced Apartments 4*
Antal værelser: 23
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Stradonia Serviced Apartments. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering